Lunchbox campus met naam

  • Van het bekende merk Mepal

  • Inclusief uitneembaar bakje en vorkje

  • Goede afsluiting, het eten blijft lekker vers
  • Altijd een origineel item!

Bedruk een persoonlijke broodtrommel met naam! Je kunt ervoor kiezen om alleen te bedrukken met naam of ook met afbeelding. Er is keuze uit vele bedrukkingskleuren en afbeeldingen.


De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit. De lunchtrommels zijn verkrijgbaar in de serie Campus en de serie TO GO in diverse kleuren. De serie Campus is perfect voor de kinderen om mee naar school te nemen. De serie TO GO is perfect voor onderweg, op kantoor of naar school.


De Campus serie heeft een mini en een medium broodtrommel om te laten bedrukken. In de mini broodtrommel passen twee boterhammen en fruit, in de medium lunchtrommel passen 4 boterhammen. Bij de broodtrommel is het super leuk om een bijpassende schoolbeker te ontwerpen.


De TO GO serie heeft een platte, grote en een medium brooddoos. Ook hierbij is het leuk om een drinkbeker te laten bedrukken.


Bij de broodtrommels kun je natuurlijk ook altijd een Dopper met eigen naam laten bedrukken.


De lunchboxen / broodtrommels van het merk MEPAL zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ze zijn makkelijk te openen door kinderen en BPA-vrij.


Bekijk ook:
Back to school
Schoolbeker
Schoolbeker popup