Geboortebeer

Is er een baby'tje geboren en ben jij op zoek naar het perfecte kraamcadeau? De geboortebeer is een prachtig cadeau omdat je beide voetjes kan laten borduren met de naam en geboortedatum van de baby,

Geboortebeer met naam

Als je binnenkort een kraamfeestje op de planning hebt staan, ben je vast op zoek naar een mooi cadeau voor de baby en de kersverse ouders. Deze geboortebeer is super schattig en knuffelbaar. Beide zolen van de voetjes kunnen geborduurd worden met een persoonlijke tekst. Wat altijd wordt gewaardeerd is de naam van het kindje en de geboortedatum. Goed om te weten: doordat een geboortedatum vaak uit meer tekens bestaat dan een naam, kan en verschil in grootte ontstaan tussen de teksten op de linker- en rechtervoet.

Het laten borduren van de geboortebeer is ontzettend makkelijk. Jij bepaalt wel lettertype je mooi vindt, je vult de gewenste tekst in en je bepaalt de kleuren van de borduurgaren. Je ziet direct een preview van het eindresultaat. Tevreden? Fijn! Dan kan je de beer in je winkelmandje plaatsen. Bekijk hier nog meer knuffels met naam

Tip: mocht je er een echt cadeaupakketje van willen maken? Dan kan je tijdens het afrekenproces een kaartje en een ontwerpen en aan je bestelling toevoegen.

Geboortebeer bestellen

Leuk om te weten, is dat de zooltjes van de voetjes opengeritst kunnen worden. Hierdoor zou je zelfs nog een briefje met een lief tekstje in de voetjes kunnen verstoppen. Een superleuk cadeau dus om te geven en om te krijgen. Heb je haast? De beer is ook te bestellen met spoed. Als je hiervoor kiest en voor 14:00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis.

Producteigenschappen

  • Stof: 100% polyester
  • Afmeting: 45 cm
  • Zooltjes kunnen worden afgeritst
  • Wasbaar op 40°C