Groeimeter met naam

Hoe groeit jouw kindje? Met deze leuke groeimeter met naam kan je dit goed bijhouden. Handig en ook nog eens extra leuk als decoratie voor in babykamer of kinderkamer!

Groeimeter bedrukt met naam

Kinderen worden zo snel groot! Hoe snel groeit jouw kindje? Houd dit gemakkelijk bij met onze persoonlijke groeimeters met leuke vrolijke printjes. Of je nu houdt van bloemetjes, vlinders, beren, vogels of misschien juist van rustig en strak? Voor elke babykamer is er wel iets dat past. En extra leuk, alle groeimeters worden aan de bovenzijde voorzien van naam en eventueel gewicht of geboortedatum. Super leuk, elk kind een eigen groeimeter op zijn of haar kamertje. Onze groeimeter met naam is gemaakt van zeer stevig canvas en kan niet scheuren. Door de mooie meegeleverde houten latjes met magneten kan je deze groeimeter heel eenvoudig ophangen.

Groeimeter geven als kraamcadeau

Deze mooie groeimeters met naam zijn ook leuk om te geven als kraamcadeau, doopcadeau of leuk om bij de eerste kinderverjaardag cadeau te geven. Het is zonder twijfel een cadeau waar de ontvanger heel blij van wordt. Een groeimeter is ook erg decoratief in de baby-of kinderkamer. Door zelf leuke kleurencombinaties te maken ontwerp je zelf een bij jou of bij de ontvanger passende groeimeter. Kies aan het eind van het bestelproces voor een mooi wenskaartje om het pakket compleet te maken De groeimeters worden opgerold verstuurd in een mooie bruine kraftdoos en is hierdoor al een cadeautje op zich om open te maken!

Groeimeter ophangen

Het is belangrijk dat je de groeimeter op de juiste hoogte ophangt. Als de meter bij 40 cm begint dan begin je te meten 40 cm vanaf de grond. Deze groeimeter heeft houten latjes met magneetjes aan de boven- en onderkant voor handige bevestiging.

Producteigenschappen

  • Lengte 1,40 cm, breedte 30 cm
  • groeimeter begint bij 40 cm en eindigt bij 1.70 cm
  • Full colour bedrukking op stevig canvas
  • Bovenzijde groeimeter bedrukt met naam en/of geboortedatum
  • Houten latjes met magneetjes boven en onder
  • Bovenlatje met koord om op te hangen