Chocolade met naam

Chocola is altijd een goed idee en een leuk presentje. Je maakt het presentje nog leuker door een extra gepersonaliseerde wikkel om de reep heen te ontwerpen. De wikkel wordt gemaakt van stevig papier en je bepaalt zelf hoe deze eruit komt te zien!

Chocolade met naam erop

Als je op zoek bent naar een leuk geschenk als bedankje voor iemand die het weekend op je kat heeft gepast, als beterschapscadeautje of voor welke reden dan ook, dan zijn deze persoonlijke Tony's Chocolonely repen altijd leuk. Wij maken een extra wikkel voor om de reep heen. Het ontwerp van de wikkel bepaal jij zelf. Je hebt de keuze uit veel verschillende smaken van de Tony's repen. Kies jouw favoriet en start met ontwerpen.

Chocolade met logo

Ook als relatiegeschenk is dit ontzettend leuk. Geef het als kleinigheidje met kerst bijvoorbeeld. Of voeg het toe aan een groter cadeau. Als je kiest voor één van onze prints waarbij je een foto kan uploaden, kan je niet alleen een foto uit je camerarol uploaden, maar op deze manier zou je ook een (bedrijfs)logo kunnen uploaden. Je kan ook weer zelf een tekst toevoegen, zoals de naam van elk personeelslid en je bent helemaal klaar. Superleuk en persoonlijk.

Producteigenschappen

  • Merk: Tony's Chocolonely
  • Verschillende smaken
  • 180 gram
  • Wikkel wordt gepersonaliseerd
  • Afmetingen: 16 x 8,5 cm