Koffertjes met naam

  • Persoonlijke bedrukte koffertjes met naam en/of afbeelding!
  • Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren 

  • Leuk en origineel cadeau-idee voor verjaardag of als kraamcadeau

De kinderkoffertjes zijn onwijs leuk als speelgoedkoffertje of voor naar school of uit logeren! Je kunt het koffertje op de deksel laten bedrukken met naam en/of afbeelding, of één van onze leuke naamlogo's! Met keuze uit 12 verschillende kleuren, voor zowel jongens als meisjes, kun je het koffertje zo persoonlijk maken als jij wilt. 

Deze nostalgische kinderkoffertjes blijven altijd leuk! Daarom is dit ook een super origineel kraamcadeautje. Laat een lichtblauw of lichtroze koffertje bedrukken met de naam van het kindje. Of als nog niet bekend is wat het wordt, een neutraal grijs, wit of geel of groen koffertje!

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van onze favoriete opdrukken, maar er zijn heel veel opdrukmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een piratenopdruk, een brandweerauto of bloemen. Helemaal zelf naar smaak te ontwerpen dus. Het koffertje met naam is gemaakt van dik, geplastificeerd karton en is 25x18x9 cm groot.
Inspiratie nodig? De koffertjes zijn ook te bedrukken met een van de bekende karakters, bijvoorbeeld Dikkie Dik, Hello Kitty, Woezel en Pip en de Sprookjesboomfiguren van de Efteling

Bekijk ook:
bordjes
kindertassen
Papieren opbergzak