Waterpas met flesopener bedrukken

Deze waterpas kan niet alleen gebruikt worden als waterpas, er zit ook een flesopener in. Ideaal voor echte kluspapa's en mannen die wel van een drankje houden. Door het handzame formaat kun je hem ook eenvoudig meenemen voor kleinere klusjes onderweg. Doordat de waterpas met naam bedrukt kan worden, is dit super grappig om aan iemand cadeau te geven.

Bedrukte waterpas cadeau geven

De leukste manier om iemand te verrassen is door een persoonlijk cadeau te geven. Persoonlijker dan een cadeau bedrukt met naam bestaat niet en als dat item waar de bedrukking op staat nou ook nog eens super goed past bij degene die het ontvangt, val jij zeker niet door de mand! Deze bedrukte waterpas is zo'n soort cadeautje die je geeft aan iemand die hier affiniteit mee heeft. Denk bijvoorbeeld aan jouw vader of opa of aan je beste vriend. Als je deze waterpas cadeau wilt geven is Vaderdag natuurlijk het perfecte moment. Geef de waterpas in combinatie met de rolmaat en jouw pakket is compleet!

Laat de waterpas door ons bedrukken met een persoonlijke print. De print wordt in full color op dit item gezet. Je kunt dus uit veel leuke kleurrijke printjes kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om een tekst in het zwart erop te laten zetten door ons of om alleen een naam erop te zetten. Wie ga jij verrassen met dit cadeau?

Waterpas met flessenopener

Deze waterpas is niet zomaar een waterpas, er zit namelijk ook een flesopener op en hij is gemaakt van bamboe hout. De flesopener maakt deze waterpas als cadeautje super grappig om te geven aan iemand die graag een drankje drinkt tijdens het klussen. Met een persoonlijke opdruk wordt het nog leuker om hiervan in het bezit te zijn.

Waterpas met naam als relatiegeschenk

Op zoek naar een zakelijk geschenk waar je jouw bedrijfslogo op kunt laten zetten? Dan is deze waterpas wellicht een leuk idee. Doordat de bedrukking op deze waterpas in full colour wordt gedrukt, kan een bedrijfslogo ook erg goed werken als bedrukking. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de waterpas als relatiegeschenk, neem dan contact met ons op via bedrijven@simplycolors.nl. Wij helpen je graag aan een leuke zakelijke attentie.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 15 x 4,5 x 2 cm (LxBxH)
  • Materiaal waterpas: hout en bamboe
  • Materiaal flesopener: ijzer
  • Personalisatie door middel van bedrukking