Spaarpot personaliseren met naam

Een spaarpot is altijd een leuk cadeautje om te geven. Of je nou gaat voor een keramieken spaarpot of een houten spaarpot. Zet een mooie print op de spaarpot aan de voorzijde en je hebt ook nog eens een mooi exemplaar! Leuk voor klein en groot!

Bedrukte spaarpot met naam

Met een spaarpot wordt sparen nog veel leuker! Naast zelf sparen, is een spaarpot met naam ook heel leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of jubileum. De spaarpot kan voorzien worden van een leuke afbeelding en tekst of naam. Met een persoonlijke spaarpot zullen kinderen het nog leuker vinden om te sparen!

Spaarpot bedrukken met foto

Wist je dat je in onze design tool ook kunt kiezen voor prints met een foto? Zo kun je jouw leukste, beste foto uitzoeken en op jouw favoriete product laten drukken. Ook de spaarpot kan worden bedrukt met een foto. Kies de print die jij het leukst vindt en zet er ook nog een naam op. Zo heb je een super persoonlijk item voor op de kinderkamer. Ook vele andere producten zijn met een foto te bedrukken, ontdek de leukste fotocadeaus.

Spaarpot voor speciale gelegenheden

Een gepersonaliseerde spaarpot is leuk om te geven als kraamcadeau, trouwcadeau, verjaardagscadeau of om te geven bij een ander leuk moment! Wij bedrukken jouw ontwerp, foto, naam, tekst of een print van onze eigen designers rechtstreeks op het materiaal. Hierdoor blijft de mooie natuurlijke uitstraling behouden van deze spaarpot. Aan de bovenkant van het spaarpotje zit een gleufje, hier past munt en briefgeld door heen. De houten spaarpot kan aan de onderkant geopend worden met een schuifdekseltje zodat er gemakkelijk iets in en uitgehaald kan worden. Super leuk en persoonlijk cadeautje! Bekijk hier nog meer verjaardagscadeautjes met naam.

Producteigenschappen

  • Keuze uit hout en keramiek
  • Afmetingen houten spaarpot: 8,6 cm x 8,6 cm x 8,6 cm (LxBxH)
  • Afmetingen keramieken spaarpot: 87 mm diameter, hoogte 96 mm
  • De houten spaarpot heeft een schuifdeksel aan de onderkant
  • De keramieken spaarpot heeft een rubberen dop om de spaarpot te openen