Herinneringskist met naam

Een herinneringskist met naam is een bijzondere manier om herinneringen van je kindje te bewaren. In deze kist kunnen persoonlijke spullen worden bewaard die een speciale betekenis hebben, zoals foto's, babymutsje of andere voorwerpen die herinneringen oproepen. Door de kist te voorzien van een naam, wordt deze extra persoonlijk en krijgt het nog meer betekenis.

Houten herinneringskist met naam

Een herinneringskist voor je baby is de perfecte manier om alle aandenken te bewaren voor jouw kind(eren)! Als je een baby krijgt, wil je het liefst álles bewaren. Van het eerste babypakje, babymutsje tot het eerst geknipte haarlokje. Een herinneringskist wordt met het jaar waardevoller, naarmate deze zich vult met herinneringen. Deze mooie houten herinneringsdoos is gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en heeft mooie afgeronde hoeken. Een herinneringskist is natuurlijk ook leuk om te geven. Bekijk hier nogmeer cadeautjes bij zwangerschap en geboorte.

Wat bewaar je in een herinneringskist?

Je kan in deze kist de mooiste herinneringen bewaren van je baby zoals de echo foto’s, je zwangerschapstest, grappige uitspraken, het eerste paar schoentjes, eerste armbandje en het eerste haarlokje. Ook kan kan je hier de felicitatiekaartjes die je gekregen hebt in bewaren. Een leuke kist om later samen met je kind nog eens door heen te kijken en herinneringen op te halen.

Herinneringskist bedrukken

Het ontwerp wordt in full colour en in hoge resolutie op de deksel van de herinneringskist geprint. Wij maken geen gebruik van stickers waardoor het geheel een mooi en duurzaam resultaat krijgt. Deze print is jaren later nog zichtbaar en van een goede kwaliteit. Je kan kiezen voor een eenvoudige print met alleen naam maar je kan ook kiezen voor een full colour print. Verder is er zowel voor jongens als meisjes voldoende keus in leuke printjes zoals bloemetjes, vlinders, jungle thema's of stoere auto's, piraten enzovoort.

Producteigenschappen

  • Materiaal: grenen hout
  • Afmeting: 29,5 x 19,5 x 12,9 cm
  • klepdeksel