Back to School spullen met naam

Staat het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en is het tijd om de schoolbenodigdheden van je kinderen voor te bereiden? Een geweldige manier om dit te doen, is door de schoolspullen van je kinderen te personaliseren met hun naam, een leuke print, foto of inspirerende tekst.

Back to School spullen met naam

Bekijk hier onze leuke persoonlijk bedrukte schoolartikelen. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Weer een onbekende broodtrommel thuis? Verkeerde drinkbeker? Verkeerde tas? Maak je schoolartikelen persoonlijk! Een lunchtrommel met je eigen naam en daarbij een matchende beker is handig en super leuk om te hebben. Onze broodtrommels zijn er in verschillende kleuren en maten. Bij een lunchbox hoort een bijpassende schoolbeker. Ook onze drinkbekers zijn er in verschillende soorten. Een leuke pop-up drinkfles of toch liever een grotere beker van 400 ml, je kunt het helemaal zelf samenstellen! Op de drinkflessen kun je je naam laten bedrukken, maar heb je toch liever je naam met afbeelding? Dan kun je onze leuke Dopper waterfles laten bedrukken!Onze lunchboxen en drinkbekers zijn er in twee verschillende series, de Mepal Campus serie en de Mepal TO GO serie. De kleuren van deze series wijken van elkaar af! Handig voor bij je lunchset: Ee fruitboxje in de zelfde kleur als je lunchtrommel of een lunchpotje voor yoghurt! Zelfs een etui kun je persoonlijk maken. Deze pennenzak is te bedrukken aan beide kanten en beschikbaar in negen kleuren. Leuk om te matchen bij je andere schoolspullen!

Schooltassen met naam

Tip: Al deze schoolartikelen moeten natuurlijk mee naar school. En wat is er nu leuker om een schooltas te hebben die past bij al je schoolspullen. Maak het setje compleet met een stoere rugzak of een leuke schoudertas. Een bedrukte rugzak of schooltas is niet alleen hip, maar ook zeer praktisch. Kies een ontwerp dat past bij jouw kind en laat hun naam, favoriete print, foto of tekst erop drukken. Dit zorgt niet alleen voor een unieke en herkenbare tas, maar helpt ook bij vergroten van verantwoordelijkheid voor hun schoolspullen.Ontwerp voor bij je schooltas nog een handig waterafstotend gymtasje! De gymtas is er in de zelfde kleuren als de rugzakken en schoudertassen.

Waterflessen met naam

Een gepersonaliseerde waterfles is niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic flesjes, maar het is ook een stijlvolle en praktische manier om je kinderen te helpen gehydrateerd te blijven tijdens de schooldag. Kies voor een waterfles met een lekvrij ontwerp zoals die van Dopper of van Mepal en bedruk deze met hun naam, een grappige print, foto of motiverende tekst, zodat ze altijd weten welke fles van hen is.

Anne
9-6-2023
"Snel verzonden en mooi product!"
starstarstarstarstar
Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar