Houten tandendoosje met naam

In dit schattige houten tandendoosje kun je de eerst melktandjes van je kind zorgvuldig bewaren. Ook leuk om cadeau te geven!

Rond of hartjes tandendoosje met naam

Met dit houtendoosje met naam bedrukt kun je heel eenvoudig de eerste melktandjes van je kind bewaren. Tandjes wisselen is toch een grote mijlpaal en deze herinnering kan je tastbaar maken door de melktandjes te bewaren in een speciaal tandendoosje met naam. Kies voor het ronde tandendoosje of het tandendoosje in de vorm van een hartje en kies daarbij een bijpassende print die perfect past bij jouw kindje die zijn of haar tanden gaat wisselen.

Tandendoosje cadeau geven

Heb jij een nichtje, neefje of een ander kindje in de omgeving die tandjes aan het wisselen is? Dan is een tandendoosje natuurlijk een super leuk cadeautje om te geven. Wij bedrukken onze houten doosjes en kisten rechtstreeks op het hout waardoor het een duurzaam en natuurlijk effect heeft. De bedrukking gaat ook lang mee, waardoor je het tandendoosje lang kunt bewaren! Een tandendoosje is natuurlijk ook heel leuk om andere bijzondere kleine dingetjes in te bewaren, zoals het eerste babyarmbandje, haarlokje etc. Door de personalisatie met naam van het kind heb je een uniek en bijzonder product.

Tandendoosje bestellen

Keus gemaakt en een houten tandendoosje bestellen? Met onze vernieuwde ontwerptool kan je heel eenvoudig jou favoriete print en kleurencombinatie kiezen. Voer de naam van het kindje in en je product is ontworpen! Bij het afrekenen kan je eventueel kiezen voor een cadeaudoos en/of een wenskaartje. Op deze manier heb je een leuk en betaalbaar kraam- of verjaardagscadeautje waar iedereen blij mee is.

Producteigenschappen

  • Materiaal: beukenhout
  • Afmeting: 5,5 x 5,5 x 3,2 CM