Hockeytas personaliseren en bedrukken

Als je op zoek bent naar een manier om je hockeytas persoonlijker te maken, is het bedrukken van je naam op de tas een leuke optie. Hierdoor kan je voorkomen dat deze per ongeluk wordt meegenomen door iemand anders. En nog leuker is natuurlijk met je hele hockeyteam een hockeytas aan te schaffen met clubnaam en je eigen naam erop!

Handige hockeytas met je naam

Op zoek naar de perfecte hockeytas voor jouw team of kinderen? Waarom niet gaan voor een hockeyrugzak met naam bedrukt! Deze tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en uniek. Met de naam van de speler erop gedrukt, wordt het gemakkelijker om de tassen te onderscheiden en te voorkomen dat ze per ongeluk worden meegenomen door iemand anders. Een hockeyrugzak biedt de nodige ruimte voor al het hockey-essentiële materiaal, zoals sticks, kleding, schoenen en waterflessen. De rugzak biedt ook meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit, omdat deze op de rug gedragen kan worden, in tegenstelling tot een traditionele hockeytas die op de grond staat. Dit is vooral handig voor kinderen die misschien moeite hebben om een zware hockeytas te dragen.

Hockeytas voor het hele team

Wat onze hockeyrugzakken echt bijzonder maakt, is dat je ze kunt personaliseren met de naam van je team of de individuele namen van de spelers. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen tas herkent en dat het team zich op een professionele manier presenteert op het veld. Het bedrukken van de naam kan ook een geweldige manier zijn om de teamspirit te verhogen en een gevoel van saamhorigheid te creëren.

Onze hockeytassen zijn met naam, afbeelding, foto of eigen clublogo te bedrukken. Beschikbaar in marine en roze en keus uit leuke prints. Ook leuk voor je hele team! Ontdek hier onze andere leuke sporttassen.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 45 x 32 x 16 cm
  • Stevige, verstelbare schouderbanden
  • Groot buitenvak met rits en twee zijvakjes
  • Waterafstotend
  • Reflecterende biezen
  • Speciale ingang voor hockeystick
  • Hockeystick steekt er aan de onderzijde uit