Speelgoed met naam bedrukken

Op zoek naar speelgoed met naam? Ontwerp bij Simply Colors jouw speelgoed helemaal zelf!

Speelgoed met naam bedrukken

Op zoek naar speelgoed met naam? Ideaal om cadeau te geven of om voor je eigen kindje te kopen. Bij Simply Colors ben je aan het juiste adres en maak je het speelgoed extra speciaal door het zelf te ontwerpen.

Speelgoed met naam: gepersonaliseerde speelervaring

Bij Simply Colors vind je een uitgebreide selectie speelgoed met naam, waarmee je de speelervaring van je kleintje echt uniek maakt. Zo vind je in het assortiment babyspeelgoed, zoals knuffeldoekjes en blokken en kinderspeelgoed, zoals bijvoorbeeld het houten speelgoed van Little Dutch en tekendozen. En dit allemaal kun je bij ons laten personaliseren voor niet alleen een leuke speelervaring, maar ook om het geefmoment leuker te maken. Ontdek het speelgoed in verschillende categorieën en laat je inspireren om het perfecte speelgoed te vinden voor jouw kind.

Duurzaam en persoonlijk houten speelgoed met naam

Houten speelgoed is tijdloos en duurzaam, en met naamgravure wordt het nog specialer. Het houten speelgoed van Little Dutch is hier een heel mooi voorbeeld van. Het speelgoed is naast veilig ook nog eens educatief en perfect om de creativiteit van je kleintje te stimuleren. De fantasie van de kinderen gaat helemaal de vrije loop als zij aan het spelen zijn met bijvoorbeeld de tractor van Little Dutch. Het educatieve gedeelte zit hem in de ontwikkeling van onder andere hand-oog coördinatie en thema's, zoals de boerderij. Personaliseer het speelgoed met naam van je kind voor een extra persoonlijke touch!

Knuffels met naam: knuffelmaatjes voor altijd

Knuffels zijn de beste vrienden van een kind, en met een naam erop worden ze nog specialer. Onze collectie knuffels met naam bevat zachte vriendjes van merken zoals Happy Horse en Nijntje, die perfect zijn om mee te knuffelen en te spelen. Het populaire Happy Horse konijn Richie is bij uitstek het liefste knuffelvriendje voor jouw kleintje. Dit wordt dan ook gegarandeerd het knuffelmaatje voor altijd! Op zoek naar een kraamcadeau? Konijn Richie is ook ideaal om te geven, en een kraamcadeau met naam is dan nog specialer! Ontdek ook alle andere Happy Horse knuffels. Ook de knuffelbeer met naam brengt bij de kleine of de ouders gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht.

Tekenen en knutselen

Laat de artistieke kant van je kind tot uiting komen met ons assortiment teken- en knutselspullen. Van kleurpotloden tot verfsets, geef de opbergdozen een persoonlijke twist door de naam van je kind erop te zetten. Zo wordt elke creatie een echt kunstwerk. Ook leuk on de tekendoos te bedrukken met een eigen gemaakte kleurplaat! Dit doe je door een fotoprint te kiezen en een foto van een kleurplaat te uploaden, super leuk en maakt het een extra uniek cadeau! Geef de persoonlijke tekendoos bijvoorbeeld als verjaardagscadeau.

Je kleintje op avontuur!

Stimuleer de motorische ontwikkeling van je kleintje met een gepersonaliseerde loopfiets of driewieler. Met hun eigen naam erop voelen ze zich extra speciaal terwijl ze de wereld ontdekken en avonturen beleven. Een loopfiets zoals het houten bakfietsje met naam is bijvoorbeeld het ideale cadeau bij de geboorte of de eerste verjaardag, zodat de kleine erop kan rondrijden zodra hij of zij oud genoeg is.

Buiten voetballen met je eigen voetbal

Geniet van buiten spelen met een gepersonaliseerde voetbal of hockeybal. Buiten spelen was nog nooit zo leuk! Naast de schommels en zandbakken is er zoveel meer leuks om mee te spelen. Maak buitenspeelgoed persoonlijk door de naam van je kind erop te zetten. Voor de wat oudere kids bedrukken wij bijvoorbeeld een hockeybal met naamlogo, maar ook met je eigen clublogo! Of natuurlijk een voetbal die wij kunnen bedrukken met naam.

Voor iedere leeftijd passend speelgoed

Bij Simply Colors hebben we speelgoed voor elke leeftijdsgroep, van baby's tot kleuters en oudere kinderen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om de ontwikkeling van je kind te ondersteunen en te stimuleren, met opties die passen bij elke fase van hun groei.

Babyspeelgoed voor baby's van 0 tot 1

Denk bij babyspeelgoed aan knuffels, knuffeldoekjes, houten blokken en het kinderkoffertje met naam die wij voor jou kunnen personaliseren. Uiteraard kun je wel alvast de tuimelstapelaar van Little Dutch en de regenboog van Little Dutch aanschaffen voor als jouw kind 1 jaar wordt, deze staan namelijk ook ontzettend leuk op de babykamer.

Kinderspeelgoed voor kinderen van 1 tot 3

Voor kinderen van 1 tot 3 jaar is er ontzettend veel leuk kinderspeelgoed met naam te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan al het Little Dutch speelgoed wat super geschikt is voor de ontwikkeling in de eerste paar jaar van het leven van een kind. Maar ook knuffels met naam blijven leuk voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Kinderspeelgoed voor kinderen ouder dan 3 jaar

Is jouw kind ouder dan 3 jaar? Denk dan eens aan een voetbal om mee te spelen voor buiten of ga voor een knutselkist met naam om alle knutselspullen in te bewaren. Super leuk om ook deze te personaliseren!

Personalisatiemogelijkheden: graveren, borduren en bedrukken

Er zijn verschillende technieken die we gebruiken om speelgoed te personaliseren. Het voordeel is dat iedere manier van personaliseren kindvriendelijk is en de kinderen dus gewoon met het speelgoed kunnen blijven spelen zodra deze gepersonaliseerd is. Knuffels met naam worden bijvoorbeeld geborduurd met borduurgaren die netjes blijft zitten en daardoor volledig veilig is. Het speelgoed van Little Dutch personaliseren wij door middel van een hoogwaardige UV printer óf door het speelgoed te graveren. Ook in deze gevallen is de personalisatie kindvriendelijk. Daarnaast zijn alle drie de methodes duurzaam, doordat de personalisatie lang blijft zitten en niet zal vervagen! Iedere methode heeft zo zijn eigen charme en duurzaamheid. Bij het speelgoed zelf is aangegeven hoe de personalisatie wordt aangebracht. Maak dus weloverwogen jouw keuze!

Speelgoed opbergen?

Uiteraard is het ook fijn om jouw speelgoed op een leuke en handige manier op te bergen. Ga dan voor een handige opbergzak met naam waar je al dat speelgoed in kwijt kunt. Ook deze is helemaal naar wens te bedrukken!