Tassen met naam bedrukken

Het bedrukken van tassen met een naam, tekst, foto of leuke print is een uitstekende manier om een uniek en persoonlijk tintje aan je dagelijkse accessoire toe te voegen. Een tas met je eigen naam erop is niet alleen een originele manier om jezelf te onderscheiden, maar het is ook praktisch. Zo raak je jouw tas minder snel kwijt en is het eenvoudiger om hem te identificeren tussen andere tassen. Dit is vooral handig op drukke plekken zoals luchthavens, scholen en sportscholen.

Tassen met naam

  • Persoonlijk bedrukte tassen voor elke gelegenheid!
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Tassen en portemonnees persoonlijk laten bedrukken. Een tas komt altijd van pas, of je nu naar je werk gaat, boodschappen gaat doen of op reis gaat.

De persoonlijke portemonee heeft een klittebandsluiting, apart vakje voor muntgeld en is afsluitbaar met rits. Te bedrukken in negen verschillende kleuren. De toilettas is handig voor op reis en ook te bedrukken in negen kleuren.

Voor tijdens het sporten een persoonlijke sporttas in klein en groot. Deze tas is waterafstotend en te verkrijgen in negen verschillende kleuren. Deze tas kan niet alleen gebruikt worden voor het sporten, maar is ook super handig voor op reis. Ze hebben een verstelbare schouderband, dus de tas is gemakkelijk te dragen.

Boodschappen doen met je eigen persoonlijke boodschappen tas, dat is toch super leuk! Onze boodschappentas is een jute tas, te verkrijgen in een kleine, middel en grote maat. De tas heeft katoenen draaghengsels en de binnenzijde is gelamineerd. De opdruk van de tas kan met een tekst en/of afbeelding.

Voor de echte shop liefhebbers hebben wij katoenen tasjes die je van een eigen opdruk kunt voorzien, bijvoorbeeld met leuke shop gerelateerde quotes. I 'hartje' shopping, shopping is my workout, my personal shopper en nog veel meer. Super leuk om zo'n katoenen tasje cadeau te geven!

Tip: Gebruik tijdens vakanties onze persoonlijke reistrolley of toilettas met naam. Ook een sporttas is handig om mee te nemen tijdens de vakantie! Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees met naam.

Ontwerp jouw item! Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen zijn er in heel veel vrolijke kleuren, want daar houden wij allemaal van!