Koksmuts met naam en print bedrukken

Of je nu een volwassene of een kind bent, deze witte koksmutsen met naam, tekst of print zijn niet alleen praktisch, maar ze voegen ook een persoonlijk tintje toe aan je culinaire avonturen. Dus trek je muts aan, laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijke gerechten die je zult bereiden!

Koken met je eigen koksmuts op!

Voor de volwassenen is deze koksmuts niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon af en toe graag in de keuken staat, het toevoegen van je naam of een leuke tekst aan de muts geeft een gevoel van eigenaarschap en persoonlijke flair aan je kookkunsten. Voor de jonge chef-koks in de dop is er ook een kindermaat beschikbaar. Deze schattige kleine koksmutsen kunnen worden aangepast met de naam van je kind, waardoor ze zich als een echte chef in hun speelkeuken of tijdens het bakken kunnen voelen. Het is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij het plezier van koken en hen een gevoel van trots te geven.

Leuke koksmuts met naam voor kinderen en volwassenen die van koken houden! Verstelbaar met klittenband. Koken tijdens een kinderfeestje? Bestel dan voor elk kind een eigen koksmuts met naam!

Koksmuts bedrukken

Een witte koksmuts is niet alleen een handig stukje keukenkleding, maar het kan ook een persoonlijke touch toevoegen aan je kookervaring. Deze koksmutsen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen als kindermaten, en je kunt ze laten bedrukken met een naam, tekst of print naar keuze.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Diameter kind: 48 cm
  • Diameter volwassen: 56 cm
  • verstelbaar met klittenband