Betaalmethodes

Ideal

iDEAL (gratis)

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Klarna logo

Klarna (shop nu, betaal later)

Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is niet met een acceptgiro, maar met de betaalmethode Klarna. Wanneer je voor deze betaalmogelijkheid kiest, wordt 99 cent in rekening gebracht. De factuur, met betaalspecificaties, wordt na het versturen van de bestelling per e-mail door Klarna toegestuurd. Deze dient binnen twee weken na ontvangst van de bestelling te worden voldaan aan Klarna. Er kan niet in termijnen worden betaald.

Paypal

PayPal (gratis)

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Deze betaalmethode is gratis.

Mastercard

MasterCard (gratis)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Americanexpress

American Express (gratis)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis,

Overboeking

Overboeking (gratis)

Vermeld bij overboeking altijd het bestelnummer. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen we je bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden. Deze betaalmethode is gratis.

Billink zakelijk betalen

Op factuur (zakelijk/gratis)

Als je als bedrijf op factuur wilt betalen kan dit. Dit doen wij in samenwerking met Billink. Kies bij het aanmaken van een account voor "Zakelijk". en vergeet niet het BTW nummer en Kvk nummer in te vullen. In de checkout kun je indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen.
Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien je voor een afhaalpunt kiest.