2018/01/12 16:00:00

Betalen

Bij simply colors kun je op de volgende manieren veilig betalen:

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt.

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij het betalen met een Mastercard wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van de factuur. De toeslag voor een betaling via een creditcard bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen jouw bestelling dan ook direct in behandeling.

Maestro

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je  eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het betalen met Maestro wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van uw factuur. De toeslag voor een betaling via Maestro bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen jouw bestelling dan ook direct in behandeling.

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij het betalen met een Visa card wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van de factuur. De toeslag voor een betaling via een creditcard bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

 

American Express

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij het betalen met American Express wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van de factuur. De toeslag voor een betaling via een creditcard bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling.

Overboeking

Vermeld bij overboeking altijd het bestelnummer. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen we je bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden.

Onze betaalgegevens:
IBAN NL70RABO0114968918
BIC RABONL2U


Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.

Hulp nodig?

We helpen je graag!

verbergen