Houten blokken speelgoed

Deze set van 5 houten blokken is de perfecte toevoeging voor elke babykamer. De set bestaat uit 4 vierkante blokken en 1 langwerpig blok. Alle blokken worden bedrukt met de print die jij hebt gekozen en het langwerpige blok kan ook nog eens gepersonaliseerd worden met naam.

Naamblokken

De naamblokken zijn super uniek. Omdat je het langwerpige blok kan bedrukken met een naam of een andere persoonlijke tekst, maakt het een speciale herinnering om cadeau te geven aan kersverse ouders en een pasgeboren baby. Zij kunnen het gebruiken als decoratie ergens in huis. Natuurlijk kan het kleintje er later ook mee spelen door de blokken op elkaar te stapelen en weer van elkaar af te halen. Erg leerzaam en het verbetert de motoriek. De print en tekst worden nauwkeurig op de blokken bedrukt, zodat het mooi en duidelijk zichtbaar is. Shop hier meer houten speelgoed met naam.

Mocht je er echt een cadeaupakketje van willen maken, dan kan je ook een kijkje nemen tussen ons andere babyspeelgoed met naam.
Zou je het direct naar de eindontvanger willen sturen, dan is dat ook mogelijk. Voeg in je winkelmandje een persoonlijk kaartje aan je bestelling toe om te laten weten van wie het cadeautje is!

Producteigenschappen

  • 4 blokken van 5,5 x 5,5 cm
  • 1 blok van 11 x 5,5 cm
  • Het grote blok is personaliseerbaar
  • Materiaal: hout