Teddy tas met oortjes borduurd met naam

Deze lieve teddy tas met oortjes is er bijna helemaal klaar voor om mee naar school te gaan met je kindje. Het enige wat nog ontbreekt, is de naam van je kindje geborduurd op de tas. Dat maakt deze rugzak helemaal af! Verkrijgbaar in beige en lichtbruin.

Teddy tas met rits

Deze fijne teddy tas is gemaakt van heerlijk zacht teddy . Ook zit er een binnenzakje met rits in voor de kleinere spulletjes. Genoeg plek dus om van alles met je mee te nemen. Er past ook heel goed een broodtrommel en drinkbeker in. Doordat ze tas met een rits gesloten kan worden, weet je zeker dat alle spulletjes veilig opgeborgen kunnen worden. Kijk hier voor nog meer mooie tassen met naam.

Teddy tas borduren

De rugzak heeft verstelbare schouderbanden, zodat je de hoogte fijn af kan stellen. Hierdoor is de rugzak geschikt voor verschillende leeftijden. De naam die op de rugzak komt, wordt geborduurd. Het leuke is dat je het lettertype zelf kan uitkiezen en ook de kleur van de borduurgaren bepaal jij helemaal zelf. Stem het af op de kleur van de teddystof, zodat het goed bij elkaar past. Of kies juist voor een contrasterende kleur, zodat het extra goed opvalt.
Kijk hier voor een lieve knuffel met naam geborduurd.

Teddy tas met oortjes

Je hebt er een buddie for life bij met deze schattige rugzak. Dit beer rugzakje is perfect om overal mee naartoe te nemen. In het grote hoofdvak kun je een broodtrommel en drinkfles meenemen, in het kleine voorvakje met rits kun je dingen in stoppen die je niet kwijt wil maken. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor je kleine nichtje of neefje. Of misschien voor het liefste zusje van de hele wereld. Ook dan is een rugzakje heel erg leuk om te geven. Het ziet er schattig uit en het is een bruikbaar cadeautje waar je lang plezier van kan hebben.

Producteigenschappen

  • Verstelbare schouderbanden
  • Binnenvak met ritssluiting
  • Afmetingen: 31 x 26 x 9 cm
  • Met oortjes
  • Naam geborduurd op voorzijde
  • Verkrijgbaar in beige en lichtbruin