Etui bedrukken

Zoek je nog een fijne etui om mee naar school te nemen? Dan is deze een topper. Het is een stevig model, die rechtop kan blijven staan en waar genoeg pennen en potloden in passen. Je bedrukt de etui met je eigen naam, een leuke print of misschien wel een foto van je vakantie of favoriete huisdier!

Etui personaliseren

Onze etuis kunnen bedrukt worden met een print die jij leuk vindt en met een eigen naam. Het is de perfecte etui voor kids die iets unieks willen. Het is een fijne ruime etui waar alle schrijfwaren in opgeborgen kunnen worden. Er is genoeg ruimte voor pennen, potloden, gummetjes, een geodriehoek en noem maar op. De etui is geschikt voor veel verschillende leeftijden. Of je kind nou naar de basisschool of de middelbare school gaat, met de print ontwerp je het helemaal naar eigen wens en daarom stem je het gemakkelijk af op de leeftijd van je kind.

Uiteraard kan er ook op kantoor of thuis gebruik van gemaakt worden. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren etuis, waardoor er vast een kleur tussen zit die in de smaak valt!

Etui bedrukken met naam en print

Een etui bedrukt met naam en afbeelding hoe leuk is dat! Deze vrolijk gekleurde etuis van Simply Colors zijn te bedrukken met naam, initialen, tekst en/of een afbeelding. Voor iedere smaak is er wel iets dat past. Deze etuis zijn perfect voor school. De bedrukte etuis zijn beschikbaar in verschillende kleuren. En alle etuis zijn goed te matchen met de tassen en andere items van Simply Colors. Dus je kan zelf je schoolset samenstellen.

Etui als cadeautje voor juf of meester

Nog op zoek naar een cadeautje voor de juf of meester? Dan is een etui ook heel leuk om te geven. Leuk met de naam van de juf of meester en eventueel een leuke tekst. Uit ervaring weten wij dat dit een heel populair cadeautje is onder de leraren op school!

Producteigenschappen

  • 20x12x6 cm
  • Stevige vorm, etuis kunnen rechtop blijven staan
  • Niet geschikt voor wasmachine
  • Merk: Bulbby