Etui bedrukken

Zoek je nog een fijne etui om mee naar school te nemen? Dan is deze een topper. Het is een stevig model, die rechtop kan blijven staan en waar genoeg pennen en potloden in passen.
Je bedrukt de etui met je eigen naam.

Etui personaliseren

Onze etuis kunnen bedrukt worden met een print die jij leuk vindt en met een eigen naam. Het is de perfecte etui voor kids die iets unieks willen. Het is een fijne ruime etui waar alle schrijfwaren in opgeborgen kunnen worden. Er is genoeg ruimte voor pennen, potloden, gummetjes, een geodriehoek en noem maar op. De etui is geschikt voor veel verschillende leeftijden. Of je kind nou naar de basisschool gaat of de middelbare school, met de print ontwerp je het helemaal naar eigen wens en daarom stem je het gemakkelijk af op de leeftijd van je kind.

Uiteraard kan er ook op kantoor of thuis gebruik van gemaakt worden. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren etuis, waardoor er vast een kleur tussen zit die in de smaak valt!

Producteigenschappen

  • 20x12x6 cm
  • Stevige vorm, etuis kunnen rechtop blijven staan
  • Niet geschikt voor wasmachine
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar