Glazen weckpot met naam

Een glazen weckpot is voor vele toepassingen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes, koekjes, chocolaatjes en paaseieren of gebruik de de glazen weckpot met beugelsluiting als voorraadpot. Met een persoonlijke opdruk kan de glazen weckpot ook perfect als cadeautje gegeven worden. Laat de weckpot bij ons bedrukken met een leuk tekstje, vrolijke print of met een foto. Er is van alles mogelijk!

Glazen Weckpot met Naam

  • Glazen pot te bedrukken met tekst en/of afbeelding
  • Weckpot met beugelsluiting
  • Leuk om cadeau te geven
  • Altijd een origineel item!

De glazen weckpot is te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Super leuke pot om cadeau te geven.

Afbeeldingen voor op de pot zijn bijvoorbeeld een aapje met "Ik ben apetrots op jou!!!" Vul deze met apenkoppen. Of "Ik vond het berengezellig!" Deze kun je leuk vullen met beertjes snoepjes. Of stop dropjes in de pot met de afbeelding "Het schooljaar zit d'rop." De pot wordt geleverd zonder vulling, maar je kunt deze natuurlijk zelf vullen!

Glazen pot met opdruk

Ook kun je kiezen voor een lieve tekst op het potje. Bedruk deze speciaal voor jouw lieve juf of meester. Of voor papa of mama. Ook leuk om te geven aan een geslaagde waar je apetrots op bent! De afbeeldingen en teksten zijn te bedrukken in verschillende kleuren. Gebruik de lievelingskleuren van de persoon die het cadeautje ontvangt!

Bij voorkeur de pot afwassen met de hand, want er is kans dat de opdruk er anders afgaat.

Gepersonaliseerde cadeaus

Niet alleen deze glazen weckpot is leuk om cadeau te geven. We bedrukken ook een ander glazen potje met tekst en/of afbeelding. Dit potje kun je leeg bestellen, maar ook met vulling en in twee maten. Vullingen die te kiezen zijn, zijn jellybeans, snoephartjes, chocoladehartjes en paaseieren.

Ook het harten blik is een super leuk cadeautje. Deze kun je ook bedrukken met tekst en/of afbeelding. Te kiezen zonder vulling of voor chocoladehartjes of snoephartjes.

Allemaal super leuk om aan iemand cadeau te geven. Maar we bedrukken niet alleen dit soort producten. Ook kleding voor baby's, kinderen en volwassenen zijn te personaliseren. Neem een kijkje in ons assortiment.

Bedruk een leuke glazen weckpot met tekst en/of afbeelding en je hebt een super origineel cadeautje.

Producteigenschappen

  • Bij voorkeur met de hand afwassen
  • 750 ml
  • Beugelsluiting
  • De pot wordt geleverd zonder vulling