Happy Horse knuffeldoekjes met naam

Het knuffeldoekje van ons populairste konijn Richie is verkrijgbaar in super veel verschillende en mooie kleuren. Lekker zacht en houdt makkelijk vast aan zijn oren of armpjes. Super schattig met de naam van het kindje geborduurd op het buikje. Perfect kraamcadeautje! Net als natuurlijk de andere Happy Horse knuffeldoekjes. Ga jij voor een varkentje, een beertje of juist een giraffe voor jouw kindje? En bestel er dan gelijk 2, voor het geval er eentje kwijtraakt onderweg. Met naam zal dat waarschijnlijk minder snel gebeuren, maar je weet maar nooit...

Happy Horse knuffeldoekje met naam borduren

Een persoonlijk Happy Horse knuffeldoekje met eigen naam! Leuk voor een kleintje om mee te spelen en mee te knuffelen. Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur. Happy Horse heeft super veel schattige knuffeldoekjes van verschillende dieren. Bij Simply colors kun je deze knuffeldoekjes laten personaliseren. Wij borduren de naam van jouw kindje erop waarbij jij kunt kiezen uit verschillende kleuren borduurgaren. Zo hebben wij mooie klassieke kleuren of kun je kiezen voor borduurgaren met glitters zoals goud en zilver.

Happy Horse knuffeldoekje konijn Richie

Het populairste knuffeldoekje van Happy Horse is van konijn Richie en deze is verkrijgbaar in super veel verschillende en trendy kleuren. Zo is er voor ieder kindje wel een zacht knuffelvriendje te vinden in zijn of haar favoriete kleur. Samen met Happy Horse konijn Richie of Happy Horse konijn Richie musical vormen het knuffeldoekje en de knuffel het ideale duo, want ook het knuffelkonijn is er in diverse aanvullende kleuren.

Organic Happy Horse knuffeldoekje van konijn Richie

Het Happy Horse knuffeldoekje Richie Organic is een perfect kraamcadeau voor milieubewuste ouders. Door te kiezen voor dit duurzame knuffeldoekje laat je niet alleen zien dat je om de baby geeft, maar ook om de wereld waarin hij of zij zal opgroeien. Met de mogelijkheid om de naam van de baby te laten borduren op de buik van het knuffeldoekje, voeg je een persoonlijk tintje toe aan dit bijzondere cadeau.

Tutdoekje met naam

Het assortiment van Happy Horse bevat nog veel meer schattige tutdoekjes met naam. Denk bijvoorbeeld aan het knuffeldoekje Mickey, knuffeldoekjes Bobbie, Brim en Brice of knuffeldoekje Enzo. Stuk voor stuk een super schattig tutdoekje met naam te borduren. Welk dier je ook bedenkt, er is een knuffeldoekje!

Knuffel konijn Richie met naam

Naast het knuffeldoekje van konijn Richie is het knuffel konijn Richie ook super populair. Het konijn Richie is een super schattige aanvulling van de knuffelcollectie van jouw kindje. Samen met het knuffeldoekje Richie heb je hiermee een leuk duo in huis. Konijn Richie met Muziek is daarbij ook een leuke optie voor kinderen. De oren van het Happy Horse konijn Richie kunnen borduurt worden met naam, waardoor de knuffel ook super leuk is als kraamcadeau. Bekijk onze kraamcadeaus voor meer ideeën om als baby cadeau te geven.

Wat is Happy Horse?

Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffeldoeken zijn er in verschillende kleuren, waaronder grijs, roze, licht blauw, licht roze, koninklijk blauw, zeegroen, ivoor en mocca. Bij Simply colors kun je de buik van de knuffeldoekjes laten borduren met een naam. Verder zijn de knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse heerlijk zacht om mee te knuffelen en lekker vast te houden! Heerlijke knuffelvriendjes dus die onmisbaar zijn voor heel veel kinderen. Ontdek de Happy Horse collectie die wij kunnen bedrukken met naam.

Producteigenschappen

  • Wasbaar op 30 graden
  • Hoogte: 25 cm
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Eén regel tekst met naam op het buikje
  • Let op: het borduurstiksel is te zien aan de achterzijde
  • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!