Kindertrolley met naam

Op avontuur gaan wordt nog leuker met je eigen kindertrolley! Stel je voor, een kleine, vrolijke koffer op wieltjes die net zo uniek is als je kleine avonturier. Deze handige en leuke kindertrolley met naam van het merk Bulbby is een perfect formaatje voor de kids. Alle spulletjes passen erin en je maakt het natuurlijk extra leuk door er een vrolijke print en eigen naam op te laten bedrukken. En heel belangrijk: de afmetingen zijn ook geschikt voor handbagage.

Personaliseer je eigen kindertrolley

Met een naam, een leuke tekst, een grappige print of zelfs een foto erop, wordt deze trolley de perfecte reisgenoot voor elk kind. Zo'n persoonlijke kindertrolley is niet alleen superhandig om alle lievelingsspeeltjes en vakantiespulletjes in mee te nemen, maar hij ziet er ook nog eens geweldig uit. De naam van je kind glimt op de voorkant, in sierlijke letters of stoere blokletters, afhankelijk van wat je kind het mooist vindt. En omdat de naam erop staat, raakt de trolley niet zo snel zoek – superhandig op drukke vliegvelden of tijdens schoolreisjes. Maar dat is nog niet alles. Kies een tekst die bij je kind past. "Kleine Avonturier", "Prinses op Reis" of "Ontdekkingsreiziger in Opleiding" zijn maar een paar voorbeelden van de leuke teksten die je kunt kiezen. Of wat dacht je van een eigen gekozen zin, zoals "Hier rijdt [naam van je kind]!", waarmee je kindje trots door de vertrekhal kan lopen. En dan de print of foto... Is je kind dol op dino's, ruimteschepen, vlinders of eenhoorns? De kindertrolley kan bedrukt worden met elke print die je maar kunt bedenken. Het maakt de trolley speels en herkenbaar. Ook een foto van het gezin, de huisdier of een favoriet stripfiguur kan op de trolley gedrukt worden. Zo draagt je kind altijd iets persoonlijks bij zich, wat heel fijn kan zijn als ze een beetje heimwee krijgen.

Stevige kindertrolley

Deze gepersonaliseerde trolleys zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen, met stevige wieltjes en handvatten precies goed voor kleine handjes. Binnenin is er genoeg ruimte voor kleding, boekjes en al het nodige voor een logeerpartijtje of een lange vakantie. En met een eigen trolley die zo cool is, willen kinderen vast en zeker helpen met inpakken!

Een kindertrolley met naam, tekst, print en foto is het perfecte cadeau voor elk kind dat klaar staat om de wereld te ontdekken. Waar wacht je nog op? Laten we die kleine reiskoffer op maat maken en het avontuur beginnen!

Producteigenschappen

  • Afmetingen (buitenmaten): 41,5 × 32,5 × 15 cm
  • Afmetingen (binnenmaten): 40 × 32,5 × 15 cm
  • Uitschuifbare trekstang, binnenvak met rits en buitenvakje met rits
  • Trekstang kan achter rits worden dichtgemaakt
  • Extra bescherming onderzijde door stevige knoppen
  • Kan als handbagage mee in vliegtuig
  • Waterafstotend 600 D materiaal