Kerstcadeaus gepersonaliseerd met naam

Kerstcadeaus met naam bedrukken

Kerstcadeaus met naam

Persoonlijk bedrukte kleding en producten voor Kerst
Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
Altijd een origineel item!

Kerst is de meest gezellige periode van het jaar. We eten gezellig met onze familie en vrienden en geven elkaar cadeautjes. Maak het etentje persoonlijk met servetten met naam of een tafelloper met een eigen tekst. Of voor de kinderen een placemat met naam! Voor de allerkleinste is het leuk om een bordje met Rudolf te ontwerpen.

Op zoek naar een origineel cadeau voor de gastvrouw of gastheer? Denk eens aan een kookschort met naam of mok met persoonlijke tekst! Te bedrukken met allerlei bijpassende afbeeldingen. Geef je huis een kerstsfeer met kussenhoesjes met bijpassende opdruk of kerststickers voor op het raam. De kinderen maak je super blij met ieder hun eigen kerstmuts met naam of kerstsok met naam. Ze zullen het fantastisch vinden! Of voor de allerkleinsten een T-shirt of rompertje met opdruk “Kerst(b)engel”, “Kerstmiss” of “Mijn eerste Kerst”.

Of een leuke kersttrui met Rudolph of een elfje erop. Een glazen kerstbal waar de tekst en/of afbeelding ingegraveerd wordt. Of een super leuke cubbies knuffel van Rudolph het Rendier met eigen naam! Allemaal leuke cadeautjes om te geven en te krijgen.

Mooi om op tafel te zetten tijdens de feestdagen zijn wijnglazen en champagneglazen. De wijnglazen zijn er voor rode en witte wijn en de tekst en/of afbeelding wordt in het glas gegraveerd.

Persoonlijke Kerstgeschenken: Ontwerp persoonlijke Kerstgeschenken in een Kerstpakket voor uw werknemers en relaties. Onze producten zijn te bedrukken met naam en/of bedrijfslogo.

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar