Momenten - Kerst

Kerstcadeaus met naam

  • Persoonlijk bedrukte kleding en producten voor Kerst

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Kerst is de meest gezellige periode van het jaar. We eten gezellig met onze familie en vrienden en geven elkaar cadeautjes. Maak het etentje persoonlijk met servetten met naam of een tafelloper met een eigen tekst. Of voor de kinderen een placemat met naam!

Op zoek naar een origineel cadeau voor de gastvrouw of gastheer? Denk eens aan een kookschort met naam of mok met persoonlijke tekst! Te bedrukken met allerlei bijpassende afbeeldingen. Geef je huis een kerstsfeer met kussenhoesjes met bijpassende opdruk of kerststickers voor op het raam. De kinderen maak je super blij met ieder hun eigen kerstmuts met naam of kerstsok met naam. Ze zullen het fantastisch vinden! Of voor de allerkleinsten een T-shirt of rompertje met opdruk “Kerst(b)engel”, “Kerstmiss” of “Mijn eerste Kerst”. Ook vind je bij ons de leukste, persoonlijke kerstkadootjes.

Persoonlijke Kerstgeschenken: Ontwerp persoonlijke Kerstgeschenken in een Kerstpakket voor uw werknemers en relaties. Onze producten zijn te bedrukken met naam en/of bedrijfslogo.

Bekijk ook: 
schoencadeautjes
Sinterklaas
Kerstballen met naam
Oud en Nieuw