Pop-up beker met naam bedrukken

De Campus drinkfles pop-up is echt ideaal. Druk op de drinktuit en de fles is open, druk nog een keer en hij is dicht. Reuze handig tijdens actieve momenten en voor een snelle slok tussendoor. Extra leuk met je naam en/of een leuk printje erop. Deze beker raak je niet meer kwijt!

Pop-up beker voor onderweg met naam

Bij Simply colors ontwerp je jouw eigen Mepal pop-up drinkbeker met naam van de Campus serie. De pop-up beker is een aanvulling op de Campus serie van Mepal waardoor deze perfect past bij de broodtrommels en schoolbekers uit de gelijknamige serie. Doordat de producten uit de Campus serie goed de inhoud afsluiten waardoor er geen lucht bij kan, is ook de pop-up beker ideaal om mee naar school te nemen. De pop-up drinkbeker is een fles met drinktuit die je met één druk open en weer dicht krijgt. Super handig voor tijdens een sportdag met school bijvoorbeeld, om snel tussendoor een slokje water of limonade te drinken. Ook tijdens de avond vierdaagse is een pop-up drinkfles heel handig en met een eigen opdruk raak je jouw fles met drinktuit nooit meer kwijt!

De pop-up beker in de kleuren licht groen en licht roze zijn exclusief verkrijgbaar bij Simply colors en te bedrukken met exclusieve prints, speciaal ontworpen voor deze kleuren! De kleuren komen overeen met de kleuren van het Little Dutch speelgoed.

Mepal TO GO bedrukken

Wij bedrukken ook broodtrommels en drinkbekers van de Mepal TO GO serie. De drinkbeker TO GO en de lunchbox TO GO van Mepal zijn niet alleen leuk voor op school, maar ook voor op het werk of op kantoor. De lunchbox is er in veel verschillende kleuren en 3 maten, zodat iedere lunch, groot en klein, eenvoudig meegenomen kan worden in jouw eigen gekozen lunchtrommel. En ook de broodtrommel bedrukken wij met jouw eigen gekozen print met naam.

Schoolbeker en lunchbox van Mepal Campus

De pop-up beker van Mepal past super goed bij de Campus lunchbox met naam, de Campus schoolbeker met naam en de Campus waterfles met naam. Bedruk alle Campus items van Mepal met dezelfde bedrukking en je hebt het setje helemaal compleet. Het fijne van Mepal is dat de items eenvoudig te bedrukken zijn en het vervolgens ook nog eens lang meegaat. De producten van Mepal zijn daarnaast ook nog eens BPA-vrij.

Producteigenschappen

  • Van het bekende merk Mepal
  • Inhoud: 400 ml
  • Lekdicht
  • Met handige lus om fles vast te houden
  • Makkelijk demonteerbaar
  • BPA-Vrij
  • Deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand (of tot 60 graden in de vaatwasser)