Koffertje met naam

Een handig koffertje, te bedrukken met een naam en een leuke print. Te gebruiken voor verschillende momenten, zoals een nachtje logeren of een middagje spelen bij vriendjes. Ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

Kinderkoffertje bedrukken

Dit fijne en handige koffertje is verkrijgbaar in allerlei leuke kleurencombinaties. De bovenkant kan je laten bedrukken met een vrolijke of stoere print, zoals een dino of bloemetjes. Ook de tekst die erop bedrukt mag worden, vul je zelf in. Ga voor de naam van je kindje en wellicht ook een geboortedatum. Laat de kleur van de tekst matchen of juist lekker afsteken bij de kleuren van de print die je hebt gekozen. Zoals je wel kan merken, bepaal je de bedrukking van het koffertje helemaal zelf!

Logeerkoffertje met naam

Het koffertje is niet alleen handig om spulletjes in op te bergen, het kan ook perfect gebruikt worden als je kindje een nachtje gaat logeren bij opa en oma. Door het formaat van 38x27x11 cm (BxHxD) beschik je over genoeg ruimte om er een pyjama, toiletartikelen, een nieuwe set kleding en de favoriete knuffels in kwijt te kunnen!

Daarnaast is dit koffertje ook één van de leukste cadeautjes. Het is ontzettend persoonlijk door de naam die erop bedrukt wordt. Geef het cadeau aan een nichtje, neefje of vriendje dat jarig is. Of aan iemand die net een kindje heeft gekregen. Want ook als als kraamcadeau is het koffertje met naam een succes!

Producteigenschappen

  • Van het merk Bulbby (beschikt over een Bulbby label)
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Afmetingen: 38x27x11 cm (BxHxD)
  • Materiaal: stevig canvas, waterafstotend