Make-up spiegeltje met foto

Op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor je dochter, nichtje, oma, moeder of andere vrouw die een echte beautyqueen is? Dan is dit make-up spiegeltje onmisbaar in haar tas. En het leuke is ook nog dat je het spiegeltje kunt laten bedrukken met een foto. Ook heel leuk om te combineren met het make-up tasje of één van onze andere fotocadeaus. Met een gepersonaliseerd cadeautje weet je in ieder geval zeker dat dit in de smaak gaat vallen.

Altijd een persoonlijk spiegeltje op zak

Met een zakspiegeltje kun je op ieder moment van de dag je uiterlijk checken. Dankzij het formaat van het spiegeltje past deze perfect in een kleine damestas en weegt het item niet veel, waardoor je amper doorhebt dat je hem bij je hebt. Super makkelijk mee te nemen dus. En wat is er nou leuker dan een spiegeltje met een eigen bedrukking erop? Heb je bijvoorbeeld onlangs een ontzettend leuke foto gemaakt van je huisdier, je kinderen of van het hele gezin? Laat deze foto dan door Simply colors op het make-up spiegeltje drukken!

Make-up spiegeltje met print

Een make-up spiegeltje is niet alleen handig voor in je tas, het is ook nog leuk als aandenken wanneer er een persoonlijke print op staat. Is dit het eerste spiegeltje voor je dochter? Dan blijft dat waarschijnlijk een lange herinnering die zij niet snel zal vergeten. Ook super leuk als cadeautje voor een meidengroep of het hockeyteam. Dit persoonljike spiegeltje is ook top in combinatie met één van onze gepersonaliseerde tassen. Neem bijvoorbeeld het make-up tasje, een toilettas of de teddy etui waar je een naam op kunt laten borduren.

Make-up spiegel met foto als cadeau

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor een verjaardag van een vriendin, voor je moeder, tante of oma op Moederdag of zoek je nog een klein zakspiegeltje voor op je bruiloft? Dan is een make-up spiegel met foto een cadeau waar je ook nog een persoonlijk tintje aan kunt geven. Aan je vriendin geef je dit spiegeltje met jullie leukste foto samen, en aan je moeder of oma misschien een foto van de verschillende vrouwelijke generaties in de familie. Allemaal leuke ideeën om jouw make-up spiegel te pimpen voor diverse gelegenheden.

Producteigenschappen

  • Handzaam spiegeltje met bedrukking die niet afgeeft
  • Vergroot spiegel en normale spiegel aan de binnenkant
  • De onderkant is licht gegraveerd met een patroontje
  • Afmetingen: 5,5cm x 5,5cm
  • Materiaal: aluminium