Kinderbordje bedrukt met naam

Kinderbordje met naam bedrukken

Een kinderbordje bedrukt met de naam van je kind is een geweldige manier om hen te motiveren om hun bordje leeg te eten! Dit leuke kinderbordje met naam is ook een leuk cadeautje om te geven en leuk om te bewaren als mooie herinnering aan de eerste hapjes van je kindje.

Kinderbordje met naam bedrukt

Etenstijd kan voor ouders soms een uitdaging zijn, vooral wanneer hun kinderen moeilijke eters of snel afgeleid zijn. Gepersonaliseerde kinderbordjes met een naam, een leuk printje of zelfs een eigen foto kunnen deze dagelijkse bezigheid veranderen in een leuke en creatieve ervaring voor het hele gezin.
Dit bordje met naam maakt deel uit van een gepersonaliseerde kinderset met een kom, beker en andere producten. Ze kunnen een zelfde of een ander logo hebben, jouw keuze! Er zijn verschillende logo's beschikbaar. Het bordje is 19 cm en de randen zijn verhoogd om kinderen die nog niet kunnen eten te helpen om niet te veel rommel te maken. Het is gemaakt van stevig plastic dus geen probleem als het bord valt. Ontdek hier al ons kinderservies met naam.

Kinderbordje met eigen foto

Voor een echt persoonlijke touch kun je het kinderbordje bedrukken met een eigen foto. Dit kan een foto zijn van het kind, het hele gezin, een geliefd huisdier of een speciale gebeurtenis. Door een foto of eigen print zoals bijvoorbeeld een geboortekaartje op het bordje te bedrukken is het ook meteen een mooi aandenken voor later.

Producteigenschappen

  • ∅ 19 cm
  • stevig kunststof BPA vrij
  • Afwassen met de hand
  • heel veel (bijpassende) ontwerpen mogelijk
  • ook met eigen print of foto mogelijk
  • model met opstaand randje
  • dit bordje wordt alleen in het midden bedrukt
Henriëtte Versleijen-Moorrees
6-6-2023
"Hele mooie S,hirts met afbeeldingen. Snelle leveringen."
starstarstarstarstar
Yash
3-6-2023
"Wederom een mooie boterhammen trommel met foto!!"
starstarstarstarstar
Nina
2-6-2023
"Helemaal geweldige aankoop.. Goede kwaliteit. Onze papa is helemaal blij met de nieuwe tas. ❤️"
starstarstarstarstar