Drinkfles met naam

Blijf voldoende water drinken over de dag en maak het je extra gemakkelijk met een handige drinkfles. Extra leuk is een drinkfles waar je eigen naam op staat met een leuke print. Zo heb je een gepersonaliseerde waterfles die je overal mee naartoe kan nemen! Ontwerp jouw favoriete kleur drinkfles met een unieke print.

Drinkfles bedrukken

Deze leuke drinkfles is ontzettend handig om water of een ander lekker drankje in mee te nemen. De fles is gemaakt van stevig materiaal en daarom gemakkelijk mee te nemen naar de sportschool, het werk of natuurlijk voor onderweg. Deze drinkfles is duurzaam, doordat de fles herbruikbaar is en een langere levencyclus heeft dus minder vaak vervangen hoeft te worden.

Drinkfles met naam bedrukken

De waterfles is BPA-vrij en beschikt over een praktische draagbare schroefdop, waardoor de fles gemakkelijk mee te nemen is. De fles heeft een inhoud van 650 ml en is te bestellen in 6 verschillende kleuren, namelijk wit, rood, oranje, groen, blauw en zwart. De flessen zijn transparant in dezelfde kleur als de schroefdop. Deze hippe drinkfles is te natuurlijk ook te bedrukken met naam. Een gepersonaliseerde drinkfles is leuk én zorgt ervoor dat je de waterfles minder snel kwijt bent.

Drinkfles met bedrijfslogo

Deze drinkfles is ook perfect om te laten bedrukken met bedrijfslogo of sportlogo. Laat een waterfles bedrukken voor het hele team of voor de werknemers van jouw bedrijf. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

Producteigenschappen

  • Duurzaam product
  • BPA-vrij
  • Met draagbare schroefdop
  • Lekvrij
  • Inhoud: 650 ml
  • Verkijrgbaar in 6 kleuren