Vlaggenlijn met naam

Hoera baby geboren, hoera er is er 1 jarig! Al deze momenten zijn belangrijk en moeten gevierd worden. Deze vrolijke kleurrijke vlaggenlijn met naam mag dan niet ontbreken op deze feestjes. Leuk met tekst, printje of met een mooie eigen foto.

Vlaggenlijn met naam bedrukt

Prachtige vlaggenlijn die je zelf kan laten bedrukken met naam, korte tekst of een mooie illustratie. Ook is het mogelijk om een eigen afbeelding of foto te uploaden. Deze vlaggenlijn is leuk om de geboorte van een baby aan te kondigen of een verjaardag te vieren. Deze vlaggenlijn is van stof en kan daarom jarenlang mee. De slinger bestaat uit 10 kleine vlaggetjes in mooie vrolijke kleuren en de middelste banier bedrukken wij standaard aan 1 zijde. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs beide zijdes te bedrukken. Met ruim 5 meter lengte is dit een perfecte vlag voor in de woonkamer maar kan natuurlijk ook leuk staan in de baby- of kinderkamer.

Nog meer ideetjes nodig voor bij de geboorte of verjaardag? Bekijk dan eens onze zwanger en geboortecadeautjes.

Producteigenschappen

  • 10 vlaggetjes en 1 banier in midden voor de print
  • Totale lengte slinger: 5 meter
  • Materiaal: stevig katoen
  • 1 kleurencombinatie
  • Bedrukking beide kanten mogelijk
  • Vlag kan ook met foto worden bedrukt
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar