Rugzakje met naam

Ontdek dit kleine, hippe Bulbby rugzakje - het perfecte accessoire voor jouw kleine avonturier! Dit rugzakje, dat niet alleen mooi maar ook uiterst praktisch is, biedt de mogelijkheid om volledig naar jouw wens worden gemaakt. Het is het ideale cadeau voor naar de crèche, de basisschool of gewoon voor een dagje uit. Personaliseer het zoals jij dat wilt en laat je kind de wereld verkennen met zijn eigen unieke rugzak!

De eerste schooldag

Klaar voor de eerste schooldag? Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent een spannende tijd voor de kinderen die voor het eerst naar school gaan. En natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn. Dan is een rugzakje met naam aanschaffen de eerste belangrijke stap. Niet alleen zal je kind zich speciaal voelen met zijn of haar eigen unieke rugzak, het maakt ook het leven een beetje makkelijker voor zowel de ouders als de leerkrachten. Denk aan alle spulletjes die een kind op een schooldag nodig heeft: lunch, drinkfles, huiswerk, gymspullen en meer. Alles past netjes in hun eigen rugzakje. En omdat hun naam erop staat, raakt het niet makkelijk zoek. Dit maakt het voor de leerkrachten eenvoudiger om te helpen wanneer dingen verloren gaan en bespaart de ouders de moeite om te moeten zoeken naar vermiste items.

Rugzakje voor de allerkleinste

Wat maakt dit rugzakje zo speciaal? Het is meer dan alleen een opbergruimte voor je kleintjes. Het rugzakje kan worden gepersonaliseerd met de naam van je kind, zodat het altijd gemakkelijk te vinden is in de klas of op het schoolplein. Door de grote flap aan de voorzijde is er alle ruimte voor een mooie print, foto of gewoon een naam. Kies een patroon dat je kind leuk vindt: misschien iets met dieren, planeten, bloemen, auto's, of prinsessen - de mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt ervoor kiezen om een foto op het rugzakje te laten drukken. Een foto van het gezin, een huisdier, of misschien wel van de leukste vakantie van je kind. Dit voegt een zeer persoonlijk tintje toe en maakt het rugzakje echt uniek.

Kleuterrugzakje met naam

Dit kleuterrugzakje met naam helpt ook bij het ontwikkelen van verantwoordelijkheidsgevoel bij kinderen. Ze leren dat dit hun eigen tas is, met hun eigen spullen, en dat zij er zelf verantwoordelijk voor zijn. Dit is een belangrijke stap in hun groei en ontwikkeling. Dus voor alle ouders die hun kinderen willen helpen bij hun eerste stappen op school, is een rugzakje met naam een geweldige keuze.

Producteigenschappen

  • Handig rugzakje voor de kleintjes
  • Niet geschikt voor in de wasmachine
  • Keuze uit verschillende kleuren
  • Vele printjes en opdrukkleuren mogelijk!
  • Afmetingen: 22 x 24 x 10 cm
  • Twee vakjes aan de zijkant, binnen vakje en hoofdvak met rits
  • 600 D materiaal, waterafstotend
  • Merk: Bulbby