Baby kraamcadeaus met eigen logo 2400x750 ZAKELIJK

Kraamcadeau met bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau met logo namens jullie bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De kraamcadeaus uit ons assortiment kun je geheel zelf samenstellen en zijn daardoor variabel in prijs.

We hebben heel veel verschillende artikelen in ons assortiment die zeer geschikt zijn om als kraamcadeau geven. Al deze artikelen kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden met een eigen logo en de naam van het kindje. Enkele voorbeelden zijn gepersonaliseerde rompertjes, slabbetjes en knuffels geborduurd met naam. Voor een wat groter budget hebben we stoere houten bakfietsen en schattige houten poppenwagens. Graag een cadeautje van een bekend merk? Wij bieden mooie cadeaus aan van onder andere de merken Happy Horse, Mepal, Little Dutch en Koeka.

Een persoonlijk kraamcadeau met bedrijfslogo

Een kraamcadeau met het bedrijfslogo van het bedrijf waar de ouders werken en de naam van het kindje is niet alleen uniek en persoonlijk, maar ook een prachtig aandenken voor de ouders en het kindje zelf. Door de naam van het kindje te gebruiken, laat je zien dat je extra moeite hebt gedaan om een cadeau te vinden dat echt bij hen past. Een gepersonaliseerd kraamcadeau is een prachtige manier om de geboorte van een kindje te vieren en een blijvende herinnering te creëren.

Vraag hier uw offerte aan

Bestellen via de website

Voor het ontwerpen van een persoonlijk cadeau met logo en naam selecteer je simpelweg het artikel op onze site en ontwerp je deze helemaal naar wens. Kies voor de optie FOTO om je eigen logo te uploaden. Als alle artikelen in het winkelmandje geplaatst zijn kun je optioneel nog een mooie cadeaudoos en felicitatiekaartje ontwerpen en wij zorgen dat het cadeau prachtig ingepakt verzonden wordt.

Snelle levering van kraamcadeaus!

Wij bieden enkel hoogwaardige kwaliteit producten aan en hanteren een snelle levertijd van 2 werkdagen (1 werkdag bij spoed). Het is mogelijk om het cadeau vanuit jullie bedrijf rechtstreeks naar de ontvanger te verzenden. Voor elk budget is er een persoonlijk cadeau met naam en logo!

Banner_zakelijk_pictos

Contact opnemen

Voor grotere aantallen of een persoonlijk advies bel je naar 035-603 8218, stuur je een mailtje naar bedrijven@simplycolors.nl of vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

TIP: wil je maar 1 product met jouw logo voorzien? Selecteer een product en upload jouw eigen logo in de designtool door op 'Foto' te klikken. Is het niet mogelijk om jouw logo op dit product te bedrukken? Bel dan naar 035 6038210 en wij maken dit direct mogelijk!

Kraamcadeau betalen op factuur

Als je een bestelling via de website plaatst als bedrijf dan kun je deze op factuur betalen. Dit doen wij in samenwerking met afterpay bedrijf Billink. Kies bij het aanmaken van een account voor "Zakelijk". en vergeet niet het BTW nummer en KVK nummer in te vullen. In de checkout kun je indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen. Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien je voor een afhaalpunt kiest.

Billink zakelijk betalen