Banner kindertassen2400x750

Kindertassen met naam

Kindertassen persoonlijk laten bedrukken, super leuk! Hier vind je o.a. een rugzak met naam, gymtasjes en andere leuke sporttassen. Geen zoekgeraakte tassen meer dankzij de naam op de tas!

De sporttas kan ook gebruikt worden voor het reizen, deze is verkrijgbaar in twee maten. Ook een reistrolley met eigen naam is leuk en handig om mee te nemen als de kleine mee op reis gaat of gaat logeren bij opa en oma.

Ook leuk: een jute tasje in drie verschillende maten, klein, middel en groot, die je kunt voorzien van een eigen opdruk. Een katoenen tasje die je kunt gebruiken voor het shoppen, het boodschappen doen of mee naar school kunt nemen. Deze bedrukken wij met leuke quotes, maar ook met andere leuke afbeeldingen!

Tip: Gebruik tijdens vakanties of logeerpartijtjes onze persoonlijke reistrolley of toilettas met naam. Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees of etuis met naam.

Ontwerp jouw item! Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren en opdrukken, want daar houden kinderen van!

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar