Kindertassen met naam

Kindertassen persoonlijk laten bedrukken met naam super leuk! Hier vind je o.a. een rugzak met naam, gymtasjes en andere leuke sporttassen. Geen zoekgeraakte tassen meer dankzij de naam op de tas! Liever geen naam, dan kan je ook een leuke foto, een tekst of een eigen print erop laten bedrukken.

Ontwerp je eigen kindertas met naam

Het bedrukken van tassen met namen, prints of foto's is een populaire trend die zowel functioneel als stijlvol is. Het is een geweldige manier om jezelf of je kinderen te onderscheiden van anderen en om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je tas. Voor kinderen is het bedrukken van tassen met hun naam een goede manier om ze te helpen hun spullen te herkennen en te voorkomen dat ze per ongeluk worden verwisseld met die van iemand anders. Dit is vooral handig op school of op de sportclub, waar tassen vaak op elkaar lijken en verwarring kan ontstaan. Naast namen kunnen tassen ook worden bedrukt met afbeeldingen, patronen, prints of foto's. Dit is een geweldige manier om een tas te personaliseren en hem uniek te maken. Denk bijvoorbeeld aan een tas met een foto van je vakantie, je huisdier of een favoriete hobby. Het is ook een leuk cadeau-idee voor verjaardagen, Kerstmis of andere speciale gelegenheden.

Sporttas en zwemtas met naam

Tassen zijn ook erg handig voor kinderen als ze op een bepaalde sport zitten of naar zwemles gaan. Super fijn is het dan om een gepersonaliseerde tas te hebben die altijd herkenbaar is. Daarnaast ook nog eens leuk met één van onze unieke prints. Een zwemtas met naam is natuurlijk een essentieel item voor kinderen die regelmatig in het zwembad te vinden te zijn. Een zwemtas met naam is de perfecte manier om de tas te onderscheiden van anderen en ervoor te zorgen dat niemand anders er per ongeluk met jouw tas vandoor gaat. De rugzak voor kinderen, het gymtasje of de sporttas zijn super geschikt als zwemtas.

Verschillende soorten kindertassen

Wij hebben een ruime keus in verschillende soorten kindertassen. Daarnaast is de sporttas multi inzetbaar, omdat deze ook gebruikt kan worden voor een reis, de sporttas is verkrijgbaar in twee maten. Ook een reistrolley met naam is leuk en handig om mee te nemen als de kleine mee op reis gaat of gaat logeren bij opa en oma. Ook leuk: een jute tasje in drie verschillende maten, klein, middel en groot, die je kunt voorzien van een eigen opdruk. Een katoenen tasje die je kunt gebruiken voor het shoppen, het boodschappen doen of mee naar school kunt nemen. Deze bedrukken wij met leuke quotes, maar ook met andere leuke afbeeldingen!

Tip: Gebruik tijdens vakanties of logeerpartijtjes een persoonlijke reistrolley of toilettas met naam. Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees of etuis met naam.

Al met al is het bedrukken van tassen een geweldige manier voor je kinderen om zich te onderscheiden en een persoonlijk tintje toe te voegen aan hun accessoires. Of het nu gaat om schooltassen, sporttassen, zwemtassen of andere soorten tassen, er is altijd een ontwerp en een bedrukking die bij elke persoonlijke stijl past.

Ontwerp jouw item! Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren en opdrukken, want daar houden kinderen van!