Maak je kerstboom uniek: Laat een kerstbal personaliseren

De kerstboom versieren is een van de leukste tradities van de feestdagen. En wat maakt een kerstboom nog specialer? Een gepersonaliseerde kerstbal! Onze unieke kerstballen kunnen bedrukt worden met namen, foto's of leuke prints, waardoor elke kerstbal een persoonlijk verhaal vertelt. Laat je eigen naam of die van een dierbare op een kerstbal drukken. Het is een prachtige manier om iedereen die speciaal voor je is een plekje in de kerstboom te geven.

Kerstballen met naam bedrukken

Een van de mooiste manieren om je kerstboom te versieren is met gepersonaliseerde glazen kerstballen. Je kunt een glazen kerstbal laten bedrukken met je naam, een speciale print of zelfs je eigen logo. Wil je iets speelser? Kies een van onze leuke, feestelijke prints. Van klassieke kerstpatronen tot moderne ontwerpen, er is voor elk wat wils. Dit is niet alleen een mooie toevoeging aan je eigen kerstboom, maar ook een zeer persoonlijk cadeau voor vrienden en familie. Hier kan je heel snel en gemakkelijk glazen kerstballen met naam en eigen gekozen print bedrukken. De opdruk wordt via hoogwaardige UV printers op de kerstbal bedrukt. Keus uit verschillende mooie kleuren en leuke prints. Super leuk cadeau idee voor tijdens de feestdagen!

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kerstballen met persoonlijke opdruk en/of het logo van uw bedrijf? Mail uw wensen dan naar bedrijven@simplycolors.nl.

Foto op een kerstbal

Kies een mooie foto voor op je kerstbal. Het kan een foto zijn van een geliefd familielid, een bijzondere vriend, of zelfs een huisdier. Zo wordt de kerstboom een galerij van dierbare herinneringen. Onze kerstballen passen perfect in elke kerstboom, of je nu houdt van een traditionele of een moderne stijl. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen jaar na jaar gebruikt worden. Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Een gepersonaliseerde kerstbal is een liefdevol en persoonlijk geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Het is een cadeau dat nog vele kerstseizoenen gekoesterd zal worden.

Producteigenschappen

  • glazen kerstbal
  • Ø 7 cm
  • verpakt in transparant doosje tegen breuk
  • keuze uit vele feestelijke afbeeldingen
  • te bedrukken met eigen tekst