Bedrijven & eigen logo

Bijna alle producten uit ons assortiment kun je laten bedrukken met een bedrijfslogo. Leuk voor bedrijfsuitjes, relatiegeschenken of Kerstpakketten.
Naast het bedrijfslogo kun je de artikelen ook laten voorzien van een naam voor een nóg persoonlijker cadeau. Mail naar bedrijven@simplycolors.nl of bel 035-603 8218 voor meer informatie, een offerte én geheel vrijblijvende digitale voorbeelden van de gewenste artikelen. 

Voor de mogelijkheid om als bedrijf achteraf op factuur te betalen maak je hier een zakelijk account aan. Nadat wij het account geactiveerd hebben verschijnt de optie betalen per factuur in het bestelproces.

Kraamcadeaus

Voor elk gewenst budget is er een persoonlijk kraampakket. Je kunt er ook voor kiezen een eigen pakket samen te stellen, dat wij naar wens personaliseren. Vraag hier de mogelijkheden aan.

Sportclubs

Het hele team met een persoonlijk bedrukt sportshirt, waterfles of sporttas met naam en/of logo! Als je een eigen logo of ontwerp wilt laten drukken voeg dan bij voorkeur een eps of ai bestand toe van minimaal 300 dpi of vector formaat.

Waterfles met eigen logo

Alle collega's een originele waterfles met bedrijfslogo? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, voorbeelden en prijzen!