YOS drinkfles en pillenhouder gepersonaliseerd

Nooit meer je medicijnen vergeten met deze YOS bottel

De YOS Bottle is een bekend product van televisie. Als je vaak onderweg bent is deze fles ideaal om mee te nemen. 30% van de Nederlanders neemt dagelijks medicijnen. Het is dan ook belangrijk om je medicijnen op de juiste tijdstippen in te nemen. Als je niet thuis bent, kan het wel eens zo zijn dat je jouw medicijnen vergeet, maar met deze YOS Bottle zal dit niet meer gebeuren. Hierin kun je namelijk een dagelijkse dosering medicijnen meenemen. Naast dat dit product een pillenhouder is, kun je er ook water in vervoeren. Zo heb je altijd je medicijnen én water binnen handbereik. Daarnaast is de fles ook geschikt om je vitamines of supplementen voor een dieet in mee te nemen naar werk of wanneer je op reis gaat.

Met deze hervulbare fles help je ook nog eens mee aan een milieu bewustere wereld. Een ontzettend handig product, maar wat het nóg leuker maakt, is dat je deze YOS Bottle kunt laten bedrukken met naam en een van onze printjes.

YOS bottel met naam bedrukking

De drinkfles is te bestellen in 4 hippe kleuren, namelijk blauw, grijs, roze en groen. In een YOS Bottle kan 375 ml water en medicijnen voor de ochtend, middag, avond en nacht. Het medicijnendoosje is afneembaar en de dagdelen staan er in het Engels op. De bedrukking komt op de zijkant van de fles. Je kunt de YOS Bottle helemaal ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt. Naast dat je een mooie en unieke fles ontwerpt, steun je met deze bottle ook de strijd tegen alvleesklier kanker.

Producteigenschappen

  • Inhoud: 375 ml
  • Dagelijkse pillenhouder: morning, afternoon, evening, night
  • Hervulbare waterfles
  • Steunt de strijd tegen alvleesklierkanker