Mepal drinkbeker met naam bedrukken

Een schoolbeker is een essentieel item voor elke scholier. Het houdt je drinken veilig opgeborgen tijdens de schooldag en het scheelt een hoop pakjes en afval. En waarom zou je genoegen nemen met een saaie, standaard beker als je een gepersonaliseerde schoolbeker met naam kunt hebben?

Mepal schoolbeker Campus met naam

De schoolbekers zijn van de serie Campus en zijn er in diverse kleuren die te matchen zijn met de lunchtrommels en waterflessen. De schoolbekers zijn te bedrukken met tekst en een leuk printje en super leuk te matchen met een coole lunchbox in dezelfde kleur. Zo heb je een leuk setje met de Mepal lunchbox Campus. De schoolbeker Campus heeft een inhoud van 300 ml en is lekdicht, waardoor deze handig is om mee te nemen naar school! De beker beschikt over een draaidop en is BPA-vrij. Het assortiment Mepal schoolbekers binnen de Campus serie is uitgebreid met verschillende leuke kleuren, zoals turquoise en rood. Voor op iedere kleur beker, vind je wel een leuke bedrukking. Ook kun je kiezen uit verschillende lettertypes, waardoor je de drinkbeker geheel persoonlijk kunt maken.

Persoonlijke schoolbeker, super handig

Tegenwoordig hebben veel kinderen op school een eigen schoolbeker. De meesten maken daarbij gebruik van de schoolbeker van Mepal, waardoor het soms lastig wordt om de verschillende schoolbekers van elkaar te onderscheiden. Een persoonlijke schoolbeker is dan super handig, omdat je altijd weet welke beker van jou is. En met een leuke opdruk, zoals een regenboog, vlinder, traktor of dino, geef je een grappige twist aan jouw schoolbeker met naam.

Mepal producten met naam

De drinkbekers Campus zijn van het bekende merk Mepal, een merk met producten van zeer goede kwaliteit. Bij Simply colors bedrukken wij een groot deel van het Mepal assortiment, waaronder de lunchbox Campus, lunchbox TO GO, waterfles Ellipse en nog veel meer. De fruitbox met naam is bijvoorbeeld super leuk te matchen bij de andere Mepal producten met naam. Of een thermomok voor onderweg. Leuke en handige producten voor op school, op het werk en voor onderweg.

Producteigenschappen

  • Van het bekende merk Mepal
  • Inhoud: 300 ml
  • Lekdicht
  • Met draaidop
  • Makkelijk demonteerbaar
  • BPA-Vrij
  • Deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand (of tot 60 graden in de vaatwasser)
  • Let op! De kleuren van de Campus serie wijken af van de TO GO serie