Relatiegeschenken met een eigen logo

Het geven van relatiegeschenken met het bedrijfslogo en de naam erop is een geweldige manier om je waardering te tonen aan je personeel en zakelijke relaties. Het is ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Maar wat zijn nu leuke relatiegeschenken om te geven. Een eerste idee is om te denken aan praktische cadeaus die mensen daadwerkelijk kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde notitieboekjes, tassen, kookschorten of mokken. Deze zijn niet alleen handig op kantoor, maar kunnen ook thuis of onderweg worden gebruikt. Andere praktische opties zijn bijvoorbeeld een leuke gepersonaliseerde sleutelhanger of handdoek met bedrijfslogo en naam.

Cadeaus bedrijven voor speciale gelegenheden

Een andere optie is om te kiezen voor cadeaus die een bepaalde emotie oproepen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi rompertje met naam bij de geboorte van een kindje of een prachtige gegraveerde borrelplank als een medewerker gaat trouwen of met pensioen gaat. Deze persoonlijke cadeaus zorgen gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Vraag hier uw offerte aan

Geef een smakelijk cadeau aan relaties

Daarnaast zijn er nog een aantal cadeaus die het altijd goed doen, zoals lekkere chocolade of een mooie bedrukte kist met daarin gegraveerde wijnglazen en een lekkere fles wijn. Deze kunnen worden gegeven als bedankje voor een succesvolle samenwerking of ter viering van een mijlpaal. Ook de Paas en Kerstdagen zijn perfecte gelegenheden om je medewerkers te verassen met een lekkere Tony Chocolonely chocoladereep met persoonlijke wikkel of een bedrukte mok met logo en naam met daarbij heerlijke chocolademelk van pineut.

Cadeau feestelijk laten verpakken

Tot slot, vergeet niet dat de verpakking van het cadeau minstens zo belangrijk is als het cadeau zelf. Door te kiezen voor een mooie, gepersonaliseerde cadeaudoos kun je de ontvanger nog meer verrassen en de waarde van het cadeau vergroten.

Kortom, er zijn tal van leuke relatiegeschenken met bedrijfslogo en naam om je personeel en relaties te verrassen en te laten zien hoeveel je ze waardeert. Of je nu kiest voor praktische cadeaus, iets lekkers of luxe geschenken, het belangrijkste is dat het cadeau past bij je bedrijf en de ontvanger van het cadeau.

Banner_zakelijk_pictos

Data waarop een persoonlijk cadeautje extra leuk is:

• Complimentendag: 1 maart 2023
• Dag van de Thuiswerker: 16 maart 2023
• Pasen: 9 april 2023
• Secretaressedag: 20 april 2023
• Dag van de Arbeid, 1 mei 2023
• Dag van de zorg: 12 mei 2023
• Dag van de Stagiair: 25 mei 2023
• Dag van de Schoonmaker: 15 juni 2023
• Dag van de Leraar: 5 oktober 2023
• Kerst: 25 en 26 december 2023

Voor grotere aantallen of een persoonlijk advies bel je naar 035-603 8218, stuur je een mailtje naar bedrijven@simplycolors.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

TIP: wil je maar 1 product met jouw logo voorzien? Selecteer een product en upload jouw eigen logo. Is het niet mogelijk om jouw logo op dit product te bedrukken? Bel dan naar 035 6038210 en wij maken dit direct mogelijk!

Betalen op factuur

Als je een bestelling via de website plaatst als bedrijf en je wil graag op factuur wilt betalen dan kan dit. Dit doen wij in samenwerking met Billink. Kies bij het aanmaken van een account voor "Zakelijk". en vergeet niet het BTW nummer en Kvk nummer in te vullen. In de checkout kun je indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen. Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien je voor een afhaalpunt kiest.

Billink zakelijk betalen
Anne
9-6-2023
"Snel verzonden en mooi product!"
starstarstarstarstar
Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar