B2B banner algemeen
B2B usps web
B2B banner algemeen mobiel
B2B usps mobiel

Relatiegeschenken met logo bestellen

Bij Simply Colors kun je jouw zakelijke geschenk helemaal naar wens samenstellen en personaliseren, precies zoals jij het wilt. Dus wacht niet langer en bestel jouw persoonlijke relatiegeschenk bij Simply Colors! Vraag een offerte aan en wij nemen spoedig contact met je op.

Vraag hier uw offerte aan

Cadeaus voor speciale gelegenheden

Heeft een collega onlangs een kindje gekregen, gaat een werknemer binnenkort trouwen of gaat er iemand weg? Voor allerlei gelegenheden kun je bij Simply colors terecht voor een gepersonaliseerd cadeau vanuit het bedrijf. Zo zijn verjaardagen, promoties en werkjubilea geweldige gelegenheden voor een persoonlijk en zakelijk cadeau.

Betalen op factuur

Plaats je een zakelijke bestelling op de website en wil je graag op factuur betalen, dan kan dit heel eenvoudig. Wij werken samen met Billink om ook zakelijke betalingen te kunnen verwerken. Bij het aanmaken van een account kies je voor "Zakelijk", waardoor je ook een BTW nummer en KvK nummer in kunt vullen. Deze invulvelden zijn verplicht. In de checkout kun je indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen. Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien je voor een afhaalpunt kiest.

Billink zakelijk betalen