Relatiegeschenken met eigen logo

Het geven van relatiegeschenken met logo en naam is een geweldige manier om je waardering te tonen aan je personeel en zakelijke relaties. Het is ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Maar wat zijn nu leuke relatiegeschenken om te geven? Wij helpen je graag op weg bij het bedenken van leuke en gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Praktische relatiegeschenken met logo

Een eerste idee is om te denken aan praktische cadeaus die mensen daadwerkelijk kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde notitieboekjes, tassen, kookschorten of mokken. Deze zijn handig op kantoor, voor een bedrijfsuitje, voor thuis of om onderweg te gebruiken. Andere praktische opties zijn bijvoorbeeld een leuke gepersonaliseerde sleutelhanger of handdoek met bedrijfslogo en naam. Veel verschillende ideeën die geschikt zijn voor verschillende momenten. Zo'n praktisch geschenk met logo is bijvoorbeeld erg leuk om uit te delen tijdens een beurs of om in een goodiebag mee te geven bij een evenement. Op die manier blijft jouw netwerk aan je denken en hebben zij bij wijze van altijd een visitekaartje van jouw bedrijf op zak.

Vraag hier uw offerte aan

Cadeaus bedrijven voor speciale gelegenheden

Heeft een collega onlangs aangekondigd dat hij/zij in verwachting is van een kindje, of is het kindje net geboren? Dan is het super leuk om een gepersonaliseerd cadeautje vanuit het bedrijf te geven die een bepaalde emotie oproept. Zo is een rompertje met de naam van het kindje en jouw bedrijfslogo bijvoorbeeld super leuk bij de geboorte van een kindje. Gaat een collega bijna trouwen, dan is dat ook een mooie gelegenheid om met het bedrijf een gepersonaliseerd cadeau te geven, zoals bijvoorbeeld een gegraveerde borrelplank. Daarnaast zijn speciale momenten zoals een verjaardag, promotie, jubileum of pensioen ook geweldige gelegenheden voor een persoonlijk cadeau vanuit het bedrijf. Onze gepersonaliseerde woonproducten bieden hiervoor tal van inspiratie en brengen vast en zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Geef een smakelijk cadeau aan relaties

Daarnaast zijn er nog een aantal cadeaus die het altijd goed doen, zoals lekkere chocolade of een mooie bedrukte kist met daarin gegraveerde wijnglazen en een lekkere fles wijn. Deze kunnen worden gegeven als bedankje voor een succesvolle samenwerking of ter viering van een mijlpaal. Ook de Paas- en Kerstdagen zijn perfecte gelegenheden om je medewerkers te verassen met een lekkere Tony Chocolonely chocoladereep met persoonlijke wikkel of een bedrukte mok met logo en naam met daarbij heerlijke chocolademelk.

Cadeau feestelijk laten verpakken

Tot slot, vergeet niet dat de verpakking van het cadeau minstens zo belangrijk is als het cadeau zelf. Door te kiezen voor een mooie, gepersonaliseerde cadeaudoos kun je de ontvanger nog meer verrassen en de waarde van het cadeau vergroten. Ook kun je kiezen voor onze cadeaupakketten waar meestal een cadeaudoos bij zit. Ook zit er in onze pakketten standaard 15% korting op de producten, waardoor ze als pakket net iets voordeliger zijn dan los. Een feestelijke verpakking krijg je dan zeker!

Kortom, er zijn tal van leuke relatiegeschenken met bedrijfslogo en naam om je personeel en relaties te verrassen en te laten zien hoeveel je ze waardeert. Of je nu kiest voor praktische cadeaus, iets lekkers of luxe geschenken, het belangrijkste is dat het cadeau past bij je bedrijf en de ontvanger van het cadeau.

Data waarop een persoonlijk cadeautje extra leuk is

Een relatiegeschenk is op bepaalde dagen een mooie manier om waardering te tonen aan jouw collega's, partners of andere zakelijke relaties. Het is ook een manier om jouw band met de ontvanger te versterken. Naast een geboorte, huwelijk of werkjubileum zijn er door het jaar heen nog super veel leuke inhakers om aandacht te besteden aan de relatie met collega's. Wij hebben een lijstje van momenten gemaakt waarop een persoonlijk cadeautje ontzettend leuk is om rond te sturen.

2023

 • Dag van de Leraar: 5 oktober 2023
 • Sinterklaas: 5 december 2023
 • Kerst: 25 en 26 december 2023

2024

 • Complimentendag: 1 maart 2024
 • Dag van de Thuiswerker: 16 maart 2024
 • Pasen: 31 maart / 1 april 2024
 • Secretaressedag: 18 april 2024
 • Dag van de Arbeid: 1 mei 2024
 • Dag van de zorg: 12 mei 2024
 • Dag van de Stagiair: 25 mei 2024
 • Dag van de Schoonmaker: 15 juni 2024
 • Dag van de Leraar: 5 oktober 2024
 • Sinterklaas: 5 december 2024
 • Kerst: 25 en 26 december 2024

Heb je ideeën over het geven van een relatiegeschenk bij een bepaalde gelegenheid, zoals één van bovenstaande inhaakdagen? Of ben je van plan om een persoonlijk relatiegeschenk te geven ter ere van een andere gelegenheid? Je kunt ons altijd benaderen voor advies. Wil je bijvoorbeeld een groot aantal van één product bestellen of wil je jouw gekozen product voorzien van een bedrijfslogo, maar heb je hulp nodig? Vul dan onderstaand offerte formulier in of neem contact met ons op.

Vraag hier uw offerte aan

Betalen op factuur

Plaats je een zakelijke bestelling op de website en wil je graag op factuur betalen, dan kan dit heel eenvoudig. Wij werken samen met Billink om ook zakelijke betalingen te kunnen verwerken. Bij het aanmaken van een account kies je voor "Zakelijk", waardoor je ook een BTW nummer en KvK nummer in kunt vullen. Deze invulvelden zijn verplicht. In de checkout kun je indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen. Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien je voor een afhaalpunt kiest.

Billink zakelijk betalen
Banner_zakelijk_pictos