Happy Horse hond David met naam borduren

Happy Horse Hond David. Knuffelen kan hij als de beste en hij is zo zacht, dat je kindje ook altijd met hem zal willen knuffelen. Leuk met naam in het oor geborduurd!

Happy Horse hond David

Een hondje wil eigenlijk wel altijd liefde krijgen, deze schattige Happy Horse Hond 'David' dus ook! Knuffelen kan hij als de beste en hij is zo zacht, dat je kindje ook altijd met hem zal willen knuffelen. Leuk om deze knuffel overal mee naar toe te nemen. Het knuffeltje is 38 cm en daarom een leuke grote knuffel voor een kindje. Op het oortje van David kan zelfs een regel tekst geborduurd worden. Het lettertype en de kleur van het lettertype kunnen door jou bepaald worden om de knuffel helemaal uniek en naar jouw smaak te maken. David heeft een gemengde huid van de kleuren wit en bruin en schattige hangoortjes.

Knuffels borduren

Deze grote knuffel heeft ook nog een klein vriendje, namelijk het Happy Horse Hond knuffeldoekje David. Ook het knuffeldoekje is super zacht en heeft dezelfde kleuren als de grote knuffel. Het knuffeldoekje is super makkelijk om overal mee naar toe te nemen, want waarschijnlijk wil je kindje nooit meer zonder hem op stap. Ook het doekje is te borduren met naam. Beide knuffels zijn super leuk om cadeau te geven, omdat je ze helemaal persoonlijk kunt maken. Of koop het setje knuffels voor je eigen kindje! Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op de Happy Horse pagina.

Producteigenschappen

  • Wasbaar op 30 graden
  • bruin/witte kleuren combinatie
  • Materiaal: pluche
  • Hoogte: 38 cm
  • Merk: Happy Horse
  • Te borduren met één regel tekst op het oortje