Glas graveren met eigen naam

Glas graveren

Glas graveren met tekst en print

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum van een huwelijk, een verjaardag, Moederdag of een speciaal diner? Laat dan een product van glas bij ons graveren. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een mooie vaas voor op de eettafel, een champagneglas, een waterglas, een bierglas of een karaf. Maar er is nog meer keuze, neem hierboven een kijkje voor al het gegraveerde glaswerk.

Wijnglazen graveren

Ken of ben jij een echte wijnkenner? Dan vind je het vast wel leuk om een lekker wijntje te drinken uit een uniek glas of om een persoonlijk wijnglas cadeau te geven die wel van een wijntje kan genieten tijdens het borrelen. Bij simply colors kan je bijvoorbeeld een naam op het glas laten graveren, in combinatie met een leuk printje zoals een bloem of een hartje. We hebben twee verschillende wijnglazen in het assortiment; voor rode wijn en voor witte wijn.

Bierglas graveren

Een gegraveerd bierglas is een leuke verrassing voor Vaderdag of als housewarming cadeau voor een vriend die net ingetrokken is in zijn eigen huis. Met een kratje bier erbij zit je zeker goed! Natuurlijk is een gegraveerd bierglas ook leuk voor jezelf.

Vaas graveren

Een ander origineel cadeau voor een housewarming is een gegraveerde vaas. Combineer de vaas met een bos bloemen en geef het geheel dan cadeau. Daar fleur je een nieuw huis gelijk mee op. De vaas is verkrijgbaar in twee verschillende formaten; klein en groot.

Waterglas graveren

Een ander mooi product van glas wat wij graveren is een waterglas. Deze wordt per stuk verkocht, maar door er twee te bestellen, kan je er een mooie set van maken. Het waterglas is leuk in combinatie met een karaf, die je ook zelf kan ontwerpen bij ons.

Het assortiment glas graveren is erg breed dus hopelijk doe je hier wat inspiratie mee op!

Violeta Sipakis velinovska
28-1-2023
"Snelle verwerking en snel geleverd bedankt"
starstarstarstarstar
Klant
27-1-2023
"Boxpakje en badhanddoek besteld, exact zoals je het op de foto ziet! Snelle reactie per mail en op tijd geleverd"
starstarstarstarstar
Lena Gomes
27-1-2023
"Een geweldig product die nog op tijd is geleverd."
starstarstarstarstar