Dopper waterfles steel met naam bedrukken

Maak je Dopper Steel drinkfles persoonlijk door een design te kiezen en jouw ideale Dopper te ontwerpen. Geef jouw Dopper een unieke uitstraling met een logo, jouw naam of eigen foto. Selecteer zelf de kleuren waarmee je jouw logo, naam of tekst op de Dopper wilt laten bedrukken en maak van deze stalen waterfles iets unieks.

Dopper steel met naam

Welke waterfles is nou handig om ergens mee naar toe te nemen en ziet er daarnaast ook nog een heel stoer uit? Ja zeker, dat is de Dopper steel waterfles! Deze Dopper is dankzij zijn stalen uitrusting de edele ridder in onze collectie. Daarnaast zijn deze waterflessen razend populair op dit moment. Onze klanten krijgen iedere keer weer stalen zenuwen na het drinken uit deze Dopper waterfles. De Dopper waterflessen zijn uitermate handig om mee te nemen naar werk, school of voor onderweg!

Je kan je Dopper steel waterfles met je ideeën ontwerpen in onze design tool. Geef aan je waterfles een je eigen draai met een leuke logo, je naam of een grappige quote. We bedrukken de Dopper haarscherp met de mooiste kleuren. Deze waterflessen kunnen uit elkaar worden gehaald wat betekent dat ze makkelijk zijn schoon te maken. Bovendien zijn de Dopper waterflessen ook bestendig tegen de vaatwasmachine.

Duurzame waterfles

Naast het feit dat de Doppers de ideale waterflessen zijn, dragen ze ook een steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Als je namelijk een Dopper waterfles aanschaft, bespaar je heel wat plastic afval door het verminderen van het weggooien van de plastic wegwerpflesjes. De dopper draagt bij aan: het verminderen van gebruik van plastic, promoten van kraanwater en realisatie van waterprojecten in Nepal. Wie wilt er nou niet rondlopen met een stoere, milieuvriendelijke en handige waterfles? Ga gauw aan de slag in onze design tool hierboven en maak de Dopper waterfles uniek.

Producteigenschappen

  • LET OP! De dop van de 350 ml en 490 ml is van kunstof. De dop van de 800 ml is van steel
  • Inhoud 350 ml, 490 ml of 800 ml
  • Materiaal: staal (roestvast)