Dopper waterfles met naam bedrukken

Dopper waterfles met naam

  • Persoonlijk bedrukte Dopper waterfles met eigen naam.
  • Kies jouw favoriete print en naam/tekst.
  • De leukste herbruikbare drinkfles die er bestaat!
  • Altijd een origineel item!

  • Verkrijgbaar in 8 kleuren!


Dopper drinkfles personaliseren

Ontwerp bij ons jouw eigen persoonlijke Dopper waterfles met naam! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Verkrijgbaar in acht verschillende kleuren: variërend van roze, mint groen, zee groen, blauw, licht blauw en wit.
Nadat je bepaald hebt met welke kleur Dopper drinkfles jij jezelf ziet rondlopen, is het tijd om je creativiteit los te laten op het ontwerp. Je bepaalt namelijk helemaal zelf welke print er op de waterfles bedrukt gaat worden. Maar dat is niet het enige, je kan ook nog zelf een leuke tekst bedenken of je eigen naam op de fles laten bedrukken. Zo maak je de Dopper persoonlijk en origineel.

Tegenwoordig bieden we niet alleen de standaard Dopper waterfles aan; we hebben ook de Dopper steel, de glazen Dopper en de thermosfles Dopper aan het assortiment toegevoegd. De Dopper steel is van roestvast staal en verkrijgbaar in twee maten: 490 ml en 800 ml. De glazen Dopper is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van glas en heeft daardoor een stijlvolle en luxe uitstraling. Deze Dopper heeft een inhoud van 400 ml. De thermosfles Dopper houdt jouw drinken tot 9 uur warm en tot 24 uur koud. Deze is beschikbaar in een 350 ml en 580 ml variant. Het is ook mogelijk om de dopper fles zonder bedrukking te kopen. 

De herbruikbare Dopper waterfles

De herbruikbare Dopper drinkfles is geboren uit zorgen over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen en om het gebruik van waterflesjes die eenmalig worden gebruikt tegen te gaan. De Dopper fles is gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn. Het materiaal van de fles kan dus altijd opnieuw gebruikt worden voor een ander product, er wordt dus niks verspild! Ook is het plastic, waar de Dopper van gemaakt is, vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal bpa vrij! Wanneer je gebruik maakt van een Dopper drinkfles, help jij mee aan het verminderen van de plasticvervuiling. Er belandt namelijk aanzienlijk minder plastic in de oceanen, waardoor de leefomgeving van de dieren verbeterd. Om deze boodschap op een leuke manier over te brengen, kan je bijvoorbeeld een schildpad, een dolfijn of walvis als printje op jouw Dopper laten bedrukken.


Design waterfles

De Dopper is niet alleen een duurzaam product, deze fles is ook nog eens Dutch Design. Dat houdt in dat het een strak en industrieel design heeft. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past bijvoorbeeld de Dopper Original makkelijk in je rugtas, sportbag en handtas, zo heb je altijd water on the go. Speciaal voor de stoere mannen en vrouwen met grote dorst is de Dopper Steel met een inhoud van 800ml ontwikkeld. Maar ons assortiment bestaat uit meer dan waterflessen in alle kleuren, zo zijn er ook mooie gadgets voor bij je Dopper. Zo maak je van jouw Dopper fles een sportieve bidon met de Dopper sport cap en en kun je de Dopper makkelijk meenemen me de Dopper Carrier.

Cadeaudoosje

Heb je een super leuke Dopper ontworpen die cadeau geven wilt geven? Bestel er een zilver cadeaudoosje bij waar de waterfles precies inpast, dat wordt een gaaf cadeautje!  

Voor collega's of als relatiegeschenk
De Dopper is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven en sportclubs en is te bedrukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en wij maken er een unieke Dopper van! De Dopper waterfles kun je overal mee naartoe nemen en is super hip! Met de vele bedrukkingsmogelijkheden ontwerp jij jouw unieke Dopper waterfles! Voor iedere sport hebben wij leuke opdrukken, maar ook alleen je naam/tekst is mogelijk! Zo raak jij jouw Dopper niet kwijt en weet je altijd welke van jou is!

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief want wij hebben vaak een dopper aanbieding. Altijd leuk en mooi meegenomen!

Bekijk ook:

kinderaccessoires

schoolaccessoires

sportaccessoires

accessoires met naam