Dopper waterfles

Dopper waterfles met naam

  • Persoonlijk bedrukte Dopper waterfles met eigen naam!

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!

  • Verkrijgbaar in 6 kleuren!


Jouw persoonlijke Dopper fles met naam! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Nu verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren: roze, mint groen, zee groen, blauw, licht blauw en wit. Te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Tegenwoordig bedrukken wij ook de Dopper waterfles steel. Deze waterfles is van roestvast staal en verkrijgbaar in twee maten: 490 ml en 800 ml. Het is ook mogelijk om de dopper fles bij ons te kopen zonder bedrukking.


Super leuk om je Dopper te personaliseren, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon onbedrukt bij ons kopen. 


Voor tijdens het sporten kun je ook de Dopper gebruiken, namelijk door de Dopper sport cap erop te draaien. Ook een Dopper Carrier is super handig om te hebben. Hiermee kun je de waterfles gemakkelijk overal naartoe meenemen. Deze is geschikt voor de originele en voor de Dopper van staal. Super handige producten voor bij je persoonlijke waterfles!


Een super leuke Dopper ontworpen die cadeau geven wilt geven? Bestel er een zilver cadeaudoosje bij waar de waterfles precies inpast, super leuk cadeautje dus!


Drink voortaan water uit deze originele en duurzame waterfles! Met de Dopper fles draag jij bij aan een duurzaam milieu door het verminderen van plastic afval.


De Dopper is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven en sportclubs en is te bedrukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en wij maken er een unieke Dopper van!


De Dopper waterfles kun je overal mee naartoe nemen en is super hip! Met de vele bedrukkingsmogelijkheden ontwerp jij jouw unieke Dopper waterfles! Voor iedere sport hebben wij leuke opdrukken, maar ook alleen je naam/tekst is mogelijk! Zo raak jij jouw Dopper niet kwijt en weet je altijd welke van jou is!

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief want wij hebben vaak een dopper aanbieding. Altijd leuk en mooi meegenomen!


Bekijk ook:

kinderaccessoires

schoolaccessoires

sportaccessoires

accessoires met naam