BBQ set in houten box

Vaderdag is dé gelegenheid om je waardering te tonen aan de man die altijd voor je klaarstaat. Het is de dag om hem te overladen met liefde en een passend cadeau. En wat is er nu mooier dan een BBQ set in een houtenkist, bedrukt met zijn naam, een persoonlijke tekst, een foto of een unieke print? De BBQ set zit in een mooie geschenkverpakking en is dus een perfect cadeau voor een echte barbecue liefhebber.

BBQ set in houten box

Voor de liefste papa's en opa's hebben wij ook dit jaar weer de leukste producten op een rij gezet, deze zijn allemaal te vinden onder de pagina van Vaderdag. Op deze pagina zijn alle nieuwe Vaderdag logo's op een rijtje te zien voor deze fantastische BBQ sets die wij persoonlijk voor je bedrukken. De BBQ set is 3-delig en bestaat uit een gepersonaliseerde houten kist met daarin een BBQ tang en BBQ spatel.

BBQ set met naam

Kies één van de voorbeelden en maak deze nog persoonlijker door zelf de kleuren en namen aan te passen. Een cadeautje is leuk om te geven maar als het ook nog eens persoonlijk wordt gemaakt, dan is het helemaal een geweldig cadeau om te krijgen!

Dit BBQ gereedschap kan niet ontbreken in het assortiment van de echte grillmasters. De bovenkant van de doos kan je laten bedrukken met een tekst en afbeelding. Hierbij past een stoer kookschort en een mooie BBQ want die je uiteraard ook kunt personaliseren. Met deze BBQ set, het kookschort en de ovenwant kan papa of opa de lekkerste stukken vlees grillen op de BBQ. Zo gaat er geen warme zomeravond meer voorbij zonder dat de BBQ wordt aangestoken.

Gepersonaliseerde cadeaus

Naast deze BBQ sets hebben wij nog veel meer leuke dingen in ons assortiment zoals een badjas, die je leuk kan combineren met een paar slippers of bijvoorbeeld een mooie sporttas die gecombineerd kan worden met een sport shirt. Door deze producten te bedrukken met persoonlijke teksten, heb je de meest originele cadeaus voor Vaderdag. Voor opa zijn de sportartikelen misschien een beetje te gewaagd, maar een pet met bijvoorbeeld Superopa erop valt altijd in de smaak.

Producteigenschappen

  • Set met BBQ spatel en BBQ tang in houten kist met houtwol
  • De steel van de tang is van roestvrij staal en de tang is van zwart kunststof
  • Spatel is van zwart metaal
  • De kist is 38,5 cm x 11 cm
  • Uniek en persoonlijk vaderdagcadeau
  • Te bedrukken met tekst, print, foto of afbeelding+tekst