Anti-lek beker met naam

Mooie anti-lek beker met naam te bedrukken van jouw kindje De drinkbekers zijn er in 9 verschillende kleuren. Maar niet alleen de kleuren van de bekers zijn zelf te bepalen, ook het lettertype en de bedrukkingskleur. Zo heb je altijd een originele, gepersonaliseerde eigen beker met naam.

  • Van het bekende merk mepal

  • Slijtvast en vaatwasserbestendig

  • Kies je eigen kleur en opdruk

  • Altijd een origineel item!

Mooie anti-lek beker met naam te bedrukken voor jouw kindje De drinkbekers zijn er in 9 verschillende kleuren. Maar niet alleen de kleuren van de bekers zijn zelf te bepalen, ook het lettertype en de bedrukkingskleur. Zo heb je altijd een originele, gepersonaliseerde eigen beker met naam.

De beker is te bedrukken voor je kleintje, maar deze kun je natuurlijk ook cadeau geven aan een ander kindje, ook leuk om de anti-lek beker met naam in het kraampakket te geven.

Deze anti-lek beker is van het bekende merk Mepal. Veel andere producten van Mepal bedrukken wij ook. Zoals een mooie lunchbox of schoolbeker en leuke pop-up fles,. Dit is super leuk te combineren met elkaar, en ga je helemaal in stijl naar school.

Nieuw bij Mepal is de waterfles, deze is waterdicht en met de mooie kleuren valt jou fles extra goed op!

Naast deze bekers en lunchboxen hebben wij ook een ruim assortiment met accessoires voor de allerkleinste, denk eens aan een product met eigen opdruk van één van de bekende karakters zoals Woezel & Pip, Dikkie DikHello Kitty of andere super mooie opdruk.

Heeft jou kindje nog geen beste vriend? Misschien dat hij een mooie band kan opbouwen met één van de Happy Horse knuffels? Zij hebben ontzettend veel leuke knuffels en knuffeldoekjes in verschillende kleuren en maten. Allemaal toffe producten, net zoals de anti-lek beker! Kies een kleur, opdruk en lettertype en je hebt een super leuk origineel product!

Bekijk ook: