Cadeautjes bij zwangerschap en geboorte

Ben je zwanger en mag iedereen het weten? Dan wil je het natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen! Maar hoe leuk is het om dit grote nieuws op een andere manier te delen, met bijvoorbeeld een rompertje met eigen tekst of met een 'ik word grote broer of zus' t-shirt. Ook een geboorte is een bijzonder feestelijk moment waar zeker een cadeautje bij hoort! Laat jouw naasten met een zwangerschap cadeau weten dat jullie in verwachting zijn van een kindje. Bekijk hier wat leuke cadeautjes zijn om de zwangerschap bekend te maken.

Zwangerschap cadeau mama bij zwangerschapsaankondiging

Op zoek naar een origineel cadeau om de zwangerschap te vieren of aan te kondigen? Of zoek je een cadeau voor de geboorte van een baby? Ontwerp dan een persoonlijk en uniek cadeau. Onze cadeaus zijn te verkrijgen in elke prijscategorie en 100% zelf te personaliseren. Kies 1 van de vele leuke producten om dit mooie nieuws te vieren. Met de producten van Simply colors kun je de opa's en oma's, je vrienden en de rest van de familie op een originele manier laten weten dat er een kindje op komst is. Hier vind je de leukste zwangerschap cadeaus die je kunt bedrukken of laten graveren met een lief printje en een pakkende tekst.

Geboorte cadeau met naam

Ook voor een geboorte cadeau met naam is er ruim keus. Van schattige babyarmbandjes en een rompertje met naam tot een houten opbergkist voor de eerste spulletjes. Nog altijd populair zijn de knuffelbeesten. Hier kun je nooit genoeg van hebben! Al heel snel kan jouw kindje zich gaan hechten aan een knuffelbeest, dat zijn maatje is geworden. Wij bieden o.a. de knuffels van het bekende merk Happy Horse die wij borduren met de naam van het kindje. Wil je wat meer uitpakken met je cadeau? Bekijk dan ook eens onze kraampakketten. Leuke door ons samengestelde sets eventueel verpakt in een mooie cadeaudoos met de naam van de baby erop geprint. Daarnaast de mogelijkheid om ook je eigen kaartje te ontwerpen met een persoonlijke boodschap.

Aankondiging geboorte baby

Tegenwoordig zie je de ooievaar in de tuin plaatsmaken voor hele andere creatieve uitingen. Heb je ook al eens aan een leuke geboortesticker gedacht voor op het raam? Bekijk eens de vele keuzes in geboortestickers zoals een aapje, eendje of een stoer logo met de naam van jouw kindje.

Wordt het de eerste kerst van jouw kindje dan is een zelf ontworpen kerstbal met de naam van jouw kindje niet te missen, deze zijn er in verschillende kleuren en helemaal naar wens te ontwerpen.

Bekijk ook: