Zwanger en Geboorte producten met naam

Zwanger en Geboorte producten

Ben je zwanger en mag iedereen het weten? Dan wil je het natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen! Maar hoe leuk is het om dit grote nieuws op een andere manier te delen, met bijvoorbeeld een rompertje met eigen tekst of met een 'ik word grote broer of zus t-shirt. De pagina zwanger en geboorte is de meest schattige pagina van de website.


  • Items speciaal voor na de zwangerschap

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Op zoek naar een origineel cadeau om de zwangerschap te vieren of juist als geboortecadeau? Ontwerp een persoonlijk kraamcadeau, te verkrijgen in elke prijscategorie en 100% zelf te personaliseren.


Een houten tekstbord is een leuke accessoire in de babykamer! Je hebt de keus uit een van de vele lieve teksten en bepaal zelf je kleur.


Al heel snel kan jou kindje zich gaan hechten aan een knuffelbeest, die zijn maatje is geworden. Hij moet overal mee naar toe en wordt ook weleens als proefkonijn gebruikt in een nieuwe situatie, bij de dokter bijvoorbeeld eerst mag de knuffel en dan hij, zo helpt de knuffel hem overal mee. Het kan gaan om een echte knuffel of om een knuffeldoekje. Wij bieden de knuffels van het bekende merk Happy Horse aan, en deze zijn te bedrukken met de naam van het kindje.


Vroeger als een baby werd geboren kwam de ooievaar in de tuin, nu de tijd zie je hele andere creatieve uitingen, heb je ook al eens aan een leuke geboorte sticker gedacht voor op het raam? Vele keuzes zoals een aapje, eendje of een stoer logo met de naam van jouw kindje.


Wordt het de eerste kerst van jouw kindje dan is een zelf ontworpen kerstbal met de naam van jouw kindje niet te missen, deze zijn er in verschillende kleuren en helemaal naar wens te ontwerpen.


Bekijk ook:

babykleding

babykamer

babyspeelgoed

babyaccessoires