Waterflessen bedrukken met naam

Water drinken is belangrijk! Bekijk hier onze ruime keus in waterflessen om te bedrukken met naam. Dopper waterfles, Mepal flessen of mooie andere waterflessen wij verkopen het allemaal. Extra leuk met een foto, naam of andere illustratie erop. Perfect cadeau!

Drink veel water

Het is voor iedereen heel belangrijk om iedere dag genoeg water drinken, daarom hebben wij onze leukste waterflessen met naam op een rijtje gezet. Je kunt ze gemakkelijk mee nemen naar school, onderweg of gebruiken tijdens het sporten. Al onze waterflessen kunnen worden bedrukt met één van onze printjes en met naam. Een gepersonaliseerde waterfles is natuurlijk veel leuker én handig, want het zorgt ervoor dat je op school of tijdens het sporten niet zomaar de verkeerde drinkfles mee naar huis neemt. Naast dat je de flessen kunt vullen met water, kunnen deze natuurlijk ook gevuld worden met jouw favoriete drankje!

Verschillende waterflessen met naam

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende waterflessen te vinden waar een naam op bedrukt kan worden. Zo kennen we natuurlijk allemaal de Dopper waterfles met naam en is de waterfles van Mepal ook behoorlijk bekend geworden onder Nederlanders. Maar er zijn nog veel meer waterflessen met naam te bedrukken. Er zijn meerdere voordelen die ze met elkaar delen waaronder dat er veel minder gebruik wordt gemaakt van plastic, de flessen vrij zijn van BPA én dat het drinken van kraanwater hiermee lekker wordt gepromoot.

Het drinken van kraanwater uit een herbruikbare waterfles is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je wordt niet meer raar aangekeken als je jouw fles water wilt vullen in een winkel, of hem ineens spontaan uit je tas haalt tijdens het shoppen. Super handig om mee te nemen voor onderweg, voor op school om voldoende te blijven drinken tijdens een schooldag en voor onderweg, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Ook op het sportveld zijn waterflessen niet meer weg te denken. Met een drinktuit zijn ze super handig zodat je even snel een slokje water kunt nemen tijdens een training. Daar heb je natuurlijk ook een bidon en laten wij die nou net verkopen in super veel vrolijke kleuren. Sommige flessen hebben ook nog een handige lus om de fles aan vast te houden.

Waterflessen met logo

Heb je een sportteam, hoe leuk is het dan om met z'n allen jullie teamlogo op een waterfles te bedrukken? Ook een afscheidscadeautje met een bedrijfslogo is super leuk om te geven. Benieuwd naar alle mogelijkheden en grotere oplages? Neem dan contact met ons op via bedrijven@simplycolors.nl en wij helpen jou graag verder.