Schoolaccessoires met naam

  • Persoonlijk bedrukte schoolaccessoires

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Naast onze schoolspullen, hebben wij ook erg leuke schoolaccessoires voor de kids. De Dopper waterfles is handig om mee naar school te nemen. Deze is beschikbaar in 7 kleuren: roze, mintgroen, geel, blauw, zeegroen, licht blauw en wit. De waterfles is te bedrukken met tekst en/of afbeelding, maar ook onbedrukt verkrijgbaar. 


Ook de Dopper Steel is een hippe waterfles. Deze is er in 490 ml en 800 ml en te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Naast de Dopper waterflessen hebben wij ook Dopper accessoires, zoals de Dopper Carrier die handig gebruikt kan worden om de dopper mee te nemen. Ook de Dopper Sport cap is een handig accessoire, hierdoor kun je namelijk makkelijker uit de waterfles drinken. 


Drink voortaan water uit deze originele en duurzame waterfles! Met de Dopper fles draag jij bij aan een duurzaam milieu door het verminderen van plastic afval! 


Naast de Dopper hebben we nog andere schoolaccessoires die we kunnen bedrukken met naam. Bijvoorbeeld een etui die je in je nieuwe schooltas kunt meenemen naar school. De etui is er in 9 kleuren, te bedrukken aan voorkant en achterkant en met tekst en/of afbeelding. 


Handig voor aan je fietssleutel: Een sleutelhanger met je eigen naam! Zo weet je altijd van wie welke sleutel is. Veiligheid boven alles! Ontwerp een fluor veiligheidshesje met tekst en/of afbeelding. Beschikbaar in de kleuren fluor oranje, fluor roze, fluor geel en fluor groen. Het vestje heeft reflecterende strepen op de voorkant en achterkant en is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.


Een krijtbordsticker is handig om dingen op te schrijven die onthouden moeten worden. De zwarte stickers zijn er in meerdere vormen, namelijk in de vorm van Amsterdam, bloemen, een brandweerauto, een kasteel, een schild en als weekplanners.  


Tip: de krijtbordsticker met weekplanner. Handig om alle afspraken en trainingen van de hele familie op bij te houden.


Bekijk ook:

lunchboxen & drinkbekers

schooltassen

back to school