Relatiegeschenken voor kerst

Het geven van relatiegeschenken tijdens de kerstperiode is een speciale manier om je waardering te tonen voor klanten, partners of werknemers. Het is niet alleen een manier om 'Dank je wel' te zeggen, maar ook om een blijvende indruk te maken. En wat is er nu persoonlijker dan een relatiegeschenk met een persoonlijk tintje? Gepersonaliseerde relatiegeschenken brengen de kerstboodschap naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat je cadeau opvalt tussen alle anderen.

Kerstgeschenken met eigen logo

Kerstgeschenken met logo zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Promotieartikelen of relatiegeschenken met logo zijn vaak erg geliefd, vooral omdat ze in het dagelijks leven volop gebruikt kunnen worden. Kerstgeschenken zeggen bovendien iets over je bedrijf. Door kerstgeschenken in te zetten voor jouw onderneming, professionaliseer je je bedrijf.

  • Leuke cadeaus en incentives voor iedere doelgroep
  • Te bedrukken met eigen bedrijfslogo en eventueel te personaliseren voor een nog persoonlijker cadeau
  • Persoonlijke aandacht voor je wensen
  • Hoge kwaliteit producten
  • Simply colors heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het op maat maken van het perfecte geschenk
  • Snelle levertijd
  • Zeer ruim assortiment
  • Altijd een origineel en persoonlijk cadeau!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor bedrijven en personeel

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn meer dan alleen een cadeau. Ze laten zien dat je aandacht hebt besteed aan de details, dat je moeite hebt gedaan om iets unieks te creëren, en dat je echt om de relatie geeft. Dus deze kerst, overweeg dan om gepersonaliseerde relatiegeschenken te geven - een kleine extra moeite die een groot verschil kan maken.

Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken graag geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

NIEUW: wil je maar 1 product met jouw logo voorzien? Selecteer een product en upload jouw eigen logo. Is het niet mogelijk om jouw logo op dit product te bedrukken? Bel dan direct naar 035 6038210 en wij maken dit direct mogelijk!

Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar
Charissa wernert
7-6-2023
"Super service, snelle levering persoonlijk advies"
starstarstarstarstar