relatiegeschenken met eigen logo


Bij simply colors bestelt u unieke kerst relatiegeschenken met naam & logo

Ga dit jaar niet voor een standaard kerstgeschenk, maar verras de klant of werknemer met één van onze unieke cadeaus. In onderstaande afbeelding tonen we een aantal mogelijkheden. U heeft onder andere de keuze uit een borrelplank voor de borrelaars, een leuke en zachte kersttrui, een kookschort voor uw relatie die graag in de keuken staat of een waterfles. Een waterfles is altijd handig tijdens het sporten of om mee te nemen naar kantoor. Nog leuker is dat bijna al onze producten bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo en naam.

Naast de getoonde voorbeeldproducten is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen met de items uit ons assortiment. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, zodat de ontvanger er lang plezier van kan hebben. Wij vinden uw wensen heel belangrijk en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Gepersonaliseerde producten zijn erg geliefd, maar ook professioneel en attent tegelijkertijd. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan het geschenk. Dat is tijdens de feestdagen natuurlijk extra bijzonder.

  • Leuke cadeaus en incentives voor iedere doelgroep;
  • Bestel (bijna alle items) al met eigen bedrijfslogo vanaf 10 stuks;
  • Hoge kwaliteit producten;
  • Keuze uit een ruim assortiment producten en designs;
  • Simply colors heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het op maat maken van het perfecte geschenk;
  • Snelle levertijd en betaling op factuur.

Wacht daarom niet langer en zorg dat uw kerstgeschenken tijdig binnen zijn voor de feestdagen. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken graag geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

kerstpakketen simply colors 2021


Leuke ideeen:
borrelplank met opdruk
kerstballen met naam
kerstsok met naam
wijnglas met opdruk
kookschort met naam