relatiegeschenken met eigen logo


Bij Simply Colors bestel je unieke kerst relatiegeschenken met naam en logo!

Ga dit jaar niet voor een standaard kerstgeschenk, maar verras de klant of werknemer met één van onze unieke kerstpakketten. Om werk uit handen te nemen, hebben wij een aantal voorbeeld kerstpakketten samengesteld in verschillende prijscategorieën (zie onderstaande afbeelding). Deze pakketten bevatten unieke items, zoals een borrelplank, kersttrui, kookschort, ovenwant of een plaid met naam en tekst naar keuze. Nog leuker is dat bijna al onze producten ook bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo.

Naast de getoonde voorbeeld pakketten is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen met andere items uit het assortiment. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, zodat de ontvanger er lang plezier van kan hebben. Wij vinden uw wensen heel belangrijk en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Gepersonaliseerde producten zijn erg geliefd, maar ook professioneel en attent tegelijkertijd. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan het geschenk. Dat is tijdens de feestdagen natuurlijk extra bijzonder.

  • Leuke cadeaus en incentives voor iedere doelgroep;
  • Bestel (bijna alle items) al met eigen bedrijfslogo vanaf 10 stuks;
  • Hoge kwaliteit producten;
  • Keuze uit een ruim assortiment producten en designs;
  • Simply colors heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het op maat maken van het perfecte geschenk;
  • Snelle levertijd en betaling op factuur.

Wacht daarom niet langer en zorg dat uw kerstgeschenken tijdig binnen zijn voor de feestdagen. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken graag geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.


kerstpakketen simply colors 2020


Leuke ideeen:
borrelplank met opdruk
kerstballen met naam
kerstsok met naam
wijnglas met opdruk
kookschort met naam