Broodtrommel met naam: Mepal lunchbox

Zoek jij een handige stevige broodtrommel met naam voor je kind? Kies dan voor deze lunchbox van Mepal met eigen ontwerp. Maak je eigen unieke Mepal lunchbox met je naam en favoriete foto, zodat je de lunchbox altijd terug kan vinden. Handig toch? Hier bedruk jij jouw eigen broodtrommel met naam, print of een leuke foto. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ruim keus in leuke printjes. Perfect voor school!

Broodtrommel met naam

De lunchboxen / broodtrommels van het Nederlandse merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ontwerp zelf de leukste opdruk: kies een kleur, ontwerp de print, zet je naam erin en je hebt een unieke broodtrommel voor naar school. Deze Mepal broodtrommel is bestelbaar in 6 kleuren. Door de witte rand om de lunchbox vallen de vrolijke kleuren nog meer op! Deze Mepal broodtrommels zijn perfect te combineren met andere producten van Mepal zoals de schoolbeker, de popup beker of het fruitboxje met naam.

Mepal lunchbox bedrukken met naam of foto

Liever een foto op je Mepal lunchbox? Ga naar onze foto site voor inspiratie. Kies je mooiste foto van je vakantie, je huisdier, je kind of een andere leuke eigen afbeelding. Heel gemakkelijk en snel te uploaden via onze eigen ontwerptool. De lunchbox met eigen naam van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje is perfect voor variatie. Vers brood én iets van fruit mee? Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Kies en mix naar hartelust en houd het lekker makkelijk en mooi gescheiden! Dankzij het bento bakje wordt de lunchbox in verschillende vakken opgedeeld. Met twee aparte vakken houdt de bento alles in de lunchbox altijd heerlijk vers. Liever 'gewoon' vier boterhammen? Het bentobakje eruit en je hebt ruimte genoeg!

Mepal broodtrommel in vaatwasser?

Uiteraard mogen de lunchbox en het bentobakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. Net als alle andere onderdelen en items van Mepal kan alles in de vaatwasmachine. Wij adviseren wel voor langdurig en mooi resultaat de bedrukte deksel met de hand af te wassen. In de broodtrommel zit een uitneembaar bakje en vorkje. Daar kan je bijvoorbeeld vers fruit in doen of stukjes groente. Door de handige grote knip is de lunchbox makkelijk te openen, ook voor kinderen en zit de trommel ook weer stevig dicht. De bedrukte lunchboxen worden vaak gecombineerd met een bedrukte schoolbeker of popup beker met naam. Let op! De kleuren van de Campus serie wijken af van de TO GO serie.

Mepal to go met naam

De TO GO serie heeft een platte, grote en een medium lunchbox. Ook hierbij is het leuk om een drinkbeker met naamte laten bedrukken. De lunchboxen / broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ze zijn makkelijk te openen door kinderen en BPA-vrij.

Producteigenschappen

  • Inclusief uitneembaar bakje en vorkje
  • Goede afsluiting, het eten blijft lekker vers
  • Makkelijk te openen door kinderen
  • BPA-vrij