Lunch box campus bedrukt met eigen naam

Mepal Lunchbox Campus met naam bedrukken

Hier bedruk jij jouw eigen lunchbox campus met naam. Verkrijgbaar is 6 verschillende kleuren en ruim keus in leuke printjes. Perfect voor school!

Mepal lunchbox campus

De lunchboxen / broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ontwerp zelf de leukste opdruk: kies een kleur, ontwerp de opdruk, zet je naam erin en je hebt een unieke broodtrommel voor naar school. Deze Mepal broodtrommel is bestelbaar in 6 kleuren. Door de witte rand om de lunchbox vallen de vrolijke kleuren nog meer op! Liever een foto op je lunchbox? Ga naar onze foto site

In de broodtrommel zit een uitneembaar bakje en vorkje. Daar kan je bijvoorbeeld vers fruit in doen of stukjes groente. Door de handige grote knip is de lunchbox makkelijk te openen, ook voor kinderen en zit de trommel ook weer stevig dicht.

De bedrukte lunchboxen worden vaak gecombineerd met een bedrukte schoolbeker of popup beker met naam. Let op! De kleuren van de Campus serie wijken af van de TO GO serie.p school voor het fruit van jouw kindje, in dit bakje zit ook een handig vorkje waarmee het fruit lekker kan worden opgegeten.

Mepal to go met naam

De TO GO serie heeft een platte, grote en een medium lunchbox. Ook hierbij is het leuk om een drinkbeker met naam te laten bedrukken.

Bij de lunchboxen kun je natuurlijk ook altijd een Dopper met eigen naam laten bedrukken.

De lunchboxen / broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam, tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. Ze zijn makkelijk te openen door kinderen en BPA-vrij.

Producteigenschappen

  • Van het bekende merk Mepal
  • Inclusief uitneembaar bakje en vorkje
  • Goede afsluiting, het eten blijft lekker vers
  • Makkelijk te openen door kinderen
  • BPA-vrij
MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar