Kraamcadeau met naam

Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek kraamcadeau? Kies dan één van onze samengestelde giftboxen. Wij hebben een leuke selectie gemaakt van de mooiste items en deze samengevoegd in verschillende pakketten. Zowel voor jongens als voor meisjes is er wel iets wat leuk is! Al onze kraamcadeautjes worden met naam gepersonaliseerd en zijn daarom uniek en waardevol om te geven en te krijgen!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Op deze pagina zie je alle mogelijkheden die wij bieden voor het ontwerpen van originele kraamcadeaus met naam. Hoe leuk is het om een cadeautje te geven waar de naam en misschien ook de geboortedatum van het kindje op staat? We hebben verschillende leuke cadeau pakketten samengesteld. Je hebt de keuze uit pakketten waar Happy Horse producten met naam in zitten. Het pakket 'some bunny loves you' valt vast en zeker in de smaak bij de ontvanger! Ook kan je kiezen uit een pakket met een lekker zacht badjasje geborduurd met naam van het kindje. Dit kraampakket heeft de naam 'relax and refresh'.

Bij ons ben je zeker weten aan het juiste adres voor leuke kraamcadeaus met naam. Van knuffelbeer tot aan bakfietsje, je vindt altijd wel iets in ons assortiment wat precies past bij jouw wensen.

Origineel baby cadeau met naam

De eerste ontmoeting met de baby is altijd heel speciaal. Maak dit moment nu nog leuker met een persoonlijk en origineel kraamcadeau met naam. Ben je op zoek naar een ander leuk cadeautje welke ook helemaal naar wens te personaliseren is? Bekijk dan eens onze zwangerschapscadeaus of baby accessoires. Ook hier vind je een uitgebreid assortiment.

Daarbij is het niet alleen leuk om iets voor de baby mee te nemen, maar eventueel ook voor het broertje of zusje. Als je iets persoonlijks geeft, maak je het cadeautje nog specialer. Gegarandeerd dat je een lach op de gezichten ziet verschijnen.

Kraamcadeau voor bedrijf nodig?

Zoek je een kraamcadeau voor een kersverse papa of mama uit jouw bedrijf? Dan kan je contact opnemen met bedrijven@simplycolors.nl. Zij kunnen je verder helpen met het maken van een kraamcadeau met bedrijfslogo.

  • Kraamcadeaus van €25 - €95
  • Vul de naam van het kindje in, de geboortedatum en jouw kraamcadeau staat klaar!
  • Altijd een origineel baby cadeau
  • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
  • 100% persoonlijk
Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar
Charissa wernert
7-6-2023
"Super service, snelle levering persoonlijk advies"
starstarstarstarstar