Knuffel beer met naam

Een knuffel beer is niet weg te denken uit de kinderkamer, nog leuker is dat je onze knuffel kan borduren met naam van je kind! Knuffels zijn als kleine magische vrienden, altijd klaar voor een knuffel en troost wanneer je ze het meest nodig hebt.

Knuffel beer met naam borduren

Een knuffel beer mag niet ontbreken in de armen van je kindje, de knuffel beer is het beestje die ons altijd een warm en gezellig gevoel geeft. Het is bijna onmogelijk om niet van ze te houden. Zijn zachte vacht, schattige snoetje en het ronde buikje maken de knuffel beer het perfecte gezelschap voor jong en oud! Knuffel beren zijn al jarenlang geliefd bij kinderen omdat ze lekker acht en pleuzig zijn, dit geeft een gevoel van comfort en veiligheidje aan je kindje. Extra leuk aan onze knuffel beer is dat je deze kan borduren met naam, dit maakt de knuffel extra persoonlijk. Of je kindje verdrietig is of gewoon lekker wil knuffelen, deze knuffel beer is er voor je! De knuffel beer is niet alleen leuk om te geven bij de geboorte, maar ook voor valentijnsdag, verjaardagen of als kraamcadeau! Een persoonlijk cadeau waar nog lang genoten van kan worden.

Knuffel personaliseren

We hebben naast onze zachte knuffel beer, nog een grote collectie aan knuffels met naam! Hierdoor is er altijd een passend vriendje voor jouw kindje, nichtje of neefje of iemand anders. Het leuke aan onze knuffels is dat je deze kan borduren of bedrukken met naam, hierdoor maak je het cadeautje extra persoonlijk en zal het een blijvende herinnering zijn voor het kindje. Niet alleen is een knuffel beer schattig en zacht, maar kan een knuffel ook worden gebruikt als decoratie in de kinderkamer of als speelkameraadje. Borduur of bedruk de naam van je kindje, kleinkind of iemand anders en het gepersonaliseerde cadeau is klaar om te geven!

Producteigenschappen

  • Merk: Mumbles
  • Formaat: 40 cm
  • Super zacht
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Wordt op het buikje geborduurd
  • Binnenkant van de knuffel kan worden verwijderd